Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írjak rá húgom barátnőjére akivel szeretnék megismerkedni?
Köszi a sok hasznos tanácsot. Ja bocs, nem ide.
Komolyan, miért is hittem hogy értelmes segítséget kapok itt. Én se vagyok normális, na mindegy.
Nem teljesen értem, miért annyira ördögtől való dolog hogy a testvérem egyik BARÁTJA tetszik nekem. Nem rokonról van szó könyörgöm, mi rossz van ebben? Ők is csak ismerősök.
Amúgy miért kéne hogy ez rosszul essen a húgomnak? Neki mi köze hozzá amúgy is? Én se szóltam bele az ő pasijaiba. Felnőtt emberek vagyunk vagy mi a szösz. Attól még nyilván maradhatnak barátok hogy én megpróbálnám megismerni a lányt.
Én tényleg nem értem az embereket, de kezd egy olyan érzésem lenni hogy nem véletlenül nem jönnek össze a párkapcsolatok.
Hát ez maximum neked evidens, én pl. egyik haverommal sem szoktam arról beszélni hogy kit mikor hányszor, van olyan akinek azt se tudom hogy hívják a barátnőjét. És ugyanígy tesómat sem szoktam megkérdezni mit csinál esténként a barátjával, gondolom nem csak társasoznak, de attól az ő dolguk. Felnőttek. Ők is, én is, meg az is aki nekem tetszik. Szerintem senki se tartozik elszámolással senkinek arról kivel mit csinál vagy akar csinálni.
Szóval én is nekifutok még egyszer: szeretnék megismerni egy lányt aki ugyan ismeri húgomat, de húgom maradjon ki ebből amennyire lehet. Engem a lány érdekelne most. Őrá szeretnék ráírni valami indokkal. Eddig egy ember tudott válaszolni a kérdésre, a kettes válaszoló, de azt se tudom hogy sétálni elhívni milyen dolog lenne így a semmiből, mégis hova és milyen ürüggyel? Kéne valami felvezetés, nem?
Ezek nagyon erőltetett konteók, már ne haragudj. Miért kellene hogy tesóm "bátorítson"? Neki ehhez semmi köze nem volt, egy szó nem volt köztünk erről a lányról. Sőt az lenne a legjobb ha ezután se lenne. Annak sincs semmi értelme hogy ő játszaná a kerítőt: mégis miért, mi okból? Ő ezzel mit nyerne? Vagy ennyire életszerűtlen hogy bejöjjön nekem valaki akit ismer? És a legfőképp: miért neheztelne meg a húgom amiatt mert a csajnak ÉN nem jövök be? maximum rám, amiért megpróbáltam a lányt megismerni.
Ezekben semmi logika nincs. Azt vágom hogy ez egy kellemetlen és necces helyzet, de nem ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!