Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Általában az első pár randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában az első pár randin nektek mi szokott lenni a program? Elszoktatok menni pl kajálni, cukrászdába? Vagy csak sétáltok? Az "fura" ha nem visz el "sehova" a pasi? Kevés kapcsolata volt.

Figyelt kérdés
2024. jan. 15. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi mindig setaltunk es mindig ugyanott. Enni semmikepp se akartam. (Dieta illetve nem akartam,h amiatt ne talalkozzunk rendszeresen ,mert nem birja anyagilag.) Olyan felemelo szorakoztato humoros,h szivesen beszelgettem orakon at. El se tudtsm kepzelni,h barmit megnezzrk vagy ne ot hallgassam. Most tiz ev egyutteles utan is humoros, nyugodt,magabiztos,halkszsvu,kedves,jminden helyzetben feltalalja magat,ol megvagyunk ,el tudunk menni egyutt bulizni is veszekedes nelkul.
2024. jan. 25. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi strandon voltunk, utána étteremben, aztán nála töltöttem a hétvégét. Előtte 3-szor találkoztam vele munkahelyemen amikor dolgoztam.

Ha nem visz sehova és igénymen akkor megkérdezném nincs-e kedve menni is valahova.

2024. jan. 25. 20:32
 13/18 A kérdező kommentje:
És később, 3.,4. randin mit csináltatok? Megkérdeztem, nem igazán volt korábban igazi randija.. Nem 1x-2x találkoztunk de még nem hívott el pl kajálni vagy sütizni pl. Mondtam neki hogy egy kapcsolatban nem csak lakásban vannak de nem mondta azt hogy akkor menjünk randizni..ez nagyon gáz?
2024. jan. 25. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ha valaki soha sehova nem megy veled nappal és nyilvános helyre az nem vesz komolyan és/vagy nem vállal fel.

Plusz nekem kiábrándító lenne ha a pasiban (akinek elvileg tetszem) annyira se lenne kreatív, hogy kitaláljon valamit.

Nem kell, hogy extra legyen, nem kell vadvizi evezés, de randizási időszakban egy nőnek (nekem legalábbis) igenis jól esik ha kicsit udvarol, ha kimutatja, hogy annyira érdeklem, hogy ebbe ő fektet energiát, hogy kitaláljon valamit. Hogy egy kicsit a tenyerén hordoz. Semmi nagyra nem gondolok! De egy süti esetleg vagy egy mozi amiről azt gondolja tetszene (pl.: 4 randinak). És ezt természetesen viszonzom is, ha látom, hogy komolyan érdeklem.

Aki egy kicsit se erőlteti meg magát, hogy a kedvedben járjon azt szerintem nem érdekled igazán.

2024. jan. 25. 21:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen. Úgy érzem hogy szeret velem lenni, jó neki is együtt de fura hogy nem visz sehova. Korábban se voltak igazi randijai másokkal de azt hiszi hogy ez jó? Nem értem..
2024. jan. 25. 21:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Jó vele a szex, nagyon de nem szexkapcsolatot keresek. Ez hogy nem talál ki semmit, fura..
2024. jan. 25. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:

"Mondtam neki hogy egy kapcsolatban nem csak lakásban vannak."

Kik? Miért így utalgatsz, panaszkodsz és reklamálsz?

Beszélj magadról. Mondd meg neki, hogy szeretnél vele elmenni valahova. Konkrét ötleted is lehet. Legközelebb itt és itt szeretnél találkozni vele, ahonnan oda mennének, ahova szeretnél, ha őt is érdekli.

2024. jan. 26. 08:44
 18/18 anonim ***** válasza:

"Eddig csak séta volt és nálam voltunk."

Kár, hogy ilyen hamar magadhoz hívtad. Még nem is ismeritek egymást. Kellenek házon kívüli programok és beszélgetések, közös élmények.

2024. jan. 26. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!