Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg valami baj lehet vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg valami baj lehet vele?

Figyelt kérdés

Van egy 37 éves férfi aki szerintem nagyon jól néz ki, és egzisztenciája is van és jó munkája, így azt gondolom minden hétre találna magának új nőt, ha akarna :D

Magas, barna hajú, barna szemű, izmos, okos, helyes, de nincs állandó barátnője, és egy ideje nem is volt. Közösségi oldalon nagyon aktív, hetente többször tesz fel magáról szelfit, ahogy edz a konditeremben, pl még Karácsonykor is. Fent van a Tinderen is :D

A barátnőm szerint, ha egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező 37 éves férfi egyedülálló, gyereke sincs, akkor biztos van valami probléma vele, nem hiába egyedülálló.

Lehet ebben valami igazság? Kinek mi a véleménye?

2024. jan. 3. 08:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es, szerintem a többség a kora előre haladtával már nem csak arra vágyik, hogy hetente új partnere legyen, főleg ha közeledik a negyvenhez.

Tinderen egyébként az van kiírva neki, hogy komoly kapcsolatot akar és gyereket.

Nem a közösségi élete alapján ítélek meg valakit, de kicsit nekem is furcsa hogy egy 37 éves (jó pasinak megítélt) férfi állandóan kondis képet közöl magáról, és nincs senkije, de igazatok van, attól lehet hogy hetente mégis van neki :D

2024. jan. 3. 12:15
 12/18 anonim ***** válasza:

:D :D :D Véleményt kérdeztél, hát tessék:

komoly kapcsolatot akar és gyereket - és ezt te elhiszed? A legjobb nőfogó szöveg. Ráadásul az, hogy valaki ezeket akarja, jelentheti azt is, hogy a saját feltételei szerint...az meg megint egy más tészta...

a kora előre haladtával már nem csak arra vágyik, hogy hetente új partnere legyen, főleg ha közeledik a negyvenhez.

- mintha egy jól szituált, állandóan a kondiban lógó 40-hez közeledő ember már lehúzhatná a rolót...pont hogy most ért el a legjobb életszakaszba (felépített már valamit és még magára is van ideje) ahhoz, hogy tudja, mit akar, mit szeret, mit nem, élhet, ahogy akar, bárkit megkaphat és válogathat, nincs arra szorulva, hogy bármiben is megalkudjon, csak azért, hogy legyen valami kapcsolata. Én ez a korosztály vagyok, és hallod, az ismerős (mondjuk inkább tapasztaltnak, mintsem 40esnek) pasik pont hogy inkább nem mennek bele komolyabb párkapcsolatba, mert egyszerűen nem járnak vele jobban, mint anélkül. Ennyi. Nem mindenki van attól megreccsenve, hogy legyen mellettük egy állandó nő, mert az bizony nemcsak a jó dolgokkal jár...alkalmazkodni kell. Az nem mindenkinek fekszik, pláne, ha megízlelted, milyen korlátok nélkül élni, arra költesz, amire akarsz, azt csinálsz, amit akarsz és akkor, amikor akarod, és ha kell más...nos, azt is meg lehet kapni bentlakásos barátnő nélkül is, barátság extrákkal, együttjárogatás. Te is már azt latolgatod, hogy mi lehet a red flag...hát, vsz. az, hogy nem alkuszik, mert nem kell... vagy illeszkedik valaki neki úgy, ahogy ő akarja, vagy nagyon gyorsan repül az illető, mert ugye van bőven, akiből válogathat, még titkos hódoló is, mint láthatjuk :)

Van, aki ezt problémának nevezni, van, aki életmódnak.

Hogy a kiszemelted milyen, azt nem tudhatom, ahogy te sem, én csak leírtam, hogy mit látok magam körül.

2024. jan. 3. 13:01
 13/18 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, szerintem a többség nem erre vágyik, de kivételek persze lehetnek.
2024. jan. 3. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Mire nem vágyik a többség? Alkalmi kapcsolatokra? Lehet, de a válaszolók nem csak ennyit írtak, hanem egy összetettebb képet festettek. Alkalmi kapcsolatok, amíg nincs olyan, akivel többet is el tud képzelni. Mindjárt másabbul hangzik.
2024. jan. 3. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:
De meg veletlenul se jut eszedbe, hogy senki nem tetszik neki, nem fogja meg?
2024. jan. 3. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Attol, mert mindenki kapkodna utana nem lesznek kivanatosabbak azok a nok szamara.
2024. jan. 3. 14:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Az, hogy a te kis fejedbe mi történik az egy dolog :D a valóság meg az, hogy amíg jólesik neki szétqúrja a fél világot míg te egy ilyen kaliberre maximum csorgatod a nyálad a kirakatban és keresed a hibát.
2024. jan. 3. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:

A fickó végtelenül önbizalom hiányos. Ezért a sok kép, edzés.

A legtöbb kondis fickónak nincs önbizalma, ezért edzenek ész nélkül.

És ettől még lehet belőle szerető férj.

2024. jan. 4. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!