Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg valami baj lehet vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg valami baj lehet vele?

Figyelt kérdés

Van egy 37 éves férfi aki szerintem nagyon jól néz ki, és egzisztenciája is van és jó munkája, így azt gondolom minden hétre találna magának új nőt, ha akarna :D

Magas, barna hajú, barna szemű, izmos, okos, helyes, de nincs állandó barátnője, és egy ideje nem is volt. Közösségi oldalon nagyon aktív, hetente többször tesz fel magáról szelfit, ahogy edz a konditeremben, pl még Karácsonykor is. Fent van a Tinderen is :D

A barátnőm szerint, ha egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező 37 éves férfi egyedülálló, gyereke sincs, akkor biztos van valami probléma vele, nem hiába egyedülálló.

Lehet ebben valami igazság? Kinek mi a véleménye?

2024. jan. 3. 08:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján ezt nem lehet megmondani..
2024. jan. 3. 08:21
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
Nekem red flag lenne az biztos
2024. jan. 3. 08:26
 3/18 anonim ***** válasza:
15%
Ennek a kérdésnek van valós értelme? Vagy olyan mint amikor üres zsebbel bámulsz be a kirakat ablakán?
2024. jan. 3. 08:31
 4/18 A kérdező kommentje:
Szerintem senki sem kényszerített rá, hogy válaszolj.
2024. jan. 3. 08:33
 5/18 anonim ***** válasza:
15%
Talált süllyedt úgy látom. Hmm anyway…
2024. jan. 3. 08:35
 6/18 anonim ***** válasza:
Nagyjából mindenkivel van valami probléma szóval valószínűleg vele is.
2024. jan. 3. 08:43
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Én nő vagyok és elvileg ugye könnyű nekem a pasizás... Én Tindereztem évekig és én is edzettem, csinosan öltözködtem, közvetlen voltam, stb. Egyszerűen csak a lelkem mélyén nem akartam kapcsolatot, mert még az előzőek sérelmei megmaradtak, és igen, még magamnak is azt mondtam, hogy szeretnék, azért társkeresőztem, de amúgy évente 1-2 randira mentem el, a többi csak ilyen csevegés volt, ha épp unatkoztam. Ez a férfi nem akar kapcsolatot, valami gátolja, de nem biztos, hogy a nők offolják.
2024. jan. 3. 09:16
 8/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem találja a megfelelő partnert, mint oly sokan mások sem. Akkor ezek alapján mindenkivel baj van, aki épp nincs párkapcsolatban.
2024. jan. 3. 09:46
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Mondok egy másik verziót. Képzeld el, hogy olyan pasi vagy, aki bármikor talál olyan nőt, akihez vonzódik. Te megállapodnál egy mellett? Nyilván van, aki igen, de sokan nem. Élvezi a változatosságot és felfedezi a lehetőségeket.
2024. jan. 3. 11:38
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

"Azt gondolom minden hétre találna magának új nőt, ha akarna "

És honnan tudod, hogy nincs neki vagy nincs hetente neki új? Azért mert a saját közösségi méédia felületét csak a saját dolgaival rakja tele? Sokan még a házastársukat se posztolják, meg közös képeket se tesznek ki...

Másrészről meg: azért, mert valaki jól néz ki és jók a körülményei, nem biztos, hogy egy főnyeremény társként, vagy ahogy itt írták: lehet, nem is akar, csak annyi időre, amíg kellemesen eltölt pár órát valakivel...Ha mindene megvan és kap nőt minden ujjára, akkor miért ölne energiát abba, hogy otthon valakit kerülgetni kelljen, vagy korlátozza őt bármiben is? Nem kell valakiről pár pillanatkép, meg social media felület alapján elemzést kreálni...

2024. jan. 3. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!