Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan érhetem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el, hogy a pasi kapcsolatot akarjon tőlem, ne csak összejárást?

Figyelt kérdés
Eddig 5-ször találkoztunk, a legelső kivételével mindig volt szex. Férfi még nem volt rám sosem ekkora hatással, pedig én is voltam már nem kevés pasival. Röviden nagyon vonzódom hozzá, bármit megadnék érte. Neki volt egy 11 éves kapcsolata, aminek 5 éve lett vége, azóta élvezi a szingliéletet, alkalmi partnerei voltak/vannak csak, kapcsolatot nem akar, mondván sok kötöttséggel jár.
2024. jan. 2. 18:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%
Már elb*sztad, igyál rá hideg vizet.Nem szabad szexelni, ha kapcsolatot akarsz.
2024. jan. 2. 19:01
 2/33 anonim ***** válasza:
80%
Kitalálom. És 38-40 éves
2024. jan. 2. 19:06
 3/33 A kérdező kommentje:
43, én pedig 32, de nem hinném, hogy ennek bármi jelentősége van a kérdésem szempontjából.
2024. jan. 2. 19:09
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
De van, az a korosztály szokta ezt játszani. Hidd el, nem rossz szándékkal írom. Csak már túlvagyok azon,amin Te. Szerintem csak szexre kellesz. Bár kívánom, hogy ne így legyen. Egy biztos, ne fuss utàna, legyen benned tartás, és ő menjen utánad.
2024. jan. 2. 19:13
 5/33 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos nem lehet mit csinálni :( A férfiak lenézik azt a nőt, aki úgy szexel velük, hogy nem járnak. Én először csak szexkapcsolatot akartam valakivel, olyannal, aki össze is jött volna velem, de ahogy lefeküdtem vele, egy ócska ribinek gondolt. Egy idő után beleszerettem, de akkor már késő volt. Sajnos így működnek a férfiak.
2024. jan. 2. 19:19
 6/33 anonim ***** válasza:
91%

Téged pont az vonz benne, hogy nem akar kapcsolatot.

Ha valóban kapcsolatot akarnál, akkor amint ezt elmondta, azt kellett volna mondanod, hogy akkor sajnos nem egymást keresitek. Ehelyett újra és újra randiztok, újra és újra szexeltek, te meg reménykedsz, mint egy buta 16 éves.

32 évesen lehetne már több eszed.

2024. jan. 2. 19:20
 7/33 anonim ***** válasza:
59%

#1 #5

Én pl nem így működök...

Az eddigi egyetlen szerelmemmel is 2. talin feküdtünk le

24F

2024. jan. 2. 19:26
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
32 évesen nem jut jobb neked, csak egy korosodó férfi, aki csak kefélni akar veled?
2024. jan. 2. 19:28
 9/33 anonim ***** válasza:
57%
Vedd te is lazábbra te is hátha észreveszi rajtad és majd ő akar többet.
2024. jan. 2. 19:39
 10/33 anonim ***** válasza:
60%

Ezzel a pasival már sehogy, legfeljebb a következővel, úgy, hogy észnél vagy, és nem fekszel le vele, amíg nem bizonyított.

7-es, te a kivétel vagy, nem a szabály.

2024. jan. 2. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!