Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most kapcsolatot akar vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most kapcsolatot akar vagy mégis mit?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival. Más ezt még nem tudja. Nem igazán akar belevonni a másokkal kapcsolatos dolgaiba. Viszont ilyen kevés idő után ez még érthető. Sokat szoktunk beszélgetni de eddig csak kevésszer találkoztunk. Most kitalálta, hogy utazzak el vele pár napra. Viszont mikor ezt megbeszéltük akkor is mindig hozzátette hogy ne tegyünk be ilyen késői programot mert akkor "csak aludni fogunk" és hasonlók. Amikor felvetődött olyan dolog, amiben nem értünk egyet és szerintem később konfliktus lehet belőle akkor pedig azt mondta hogy ne legyek ennyire görcsös mivel ezt úgysem most kell eldönteni addig pedig sok minden változhat. Ebben is teljesen igaza van. Néha akkor sem tudom hova tenni hogy most mit is akar tulajdonképpen. Komoly kapcsolatot aminek időt kell adni vagy csak lazát?

2022. ápr. 17. 06:28
A kérdező szavazást indított:
Komolyat
Lazát
Ne görcsölj rá
Ő se tudja
Egyéb
23 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak szex azt ennyi
2022. ápr. 17. 06:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
2 randi után el nem utaznék senkivel.
2022. ápr. 17. 06:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Még nem tudja mit akar, mert nem ismer annyira. Egyébként mindegy is, hogy mit akar az ember, mert az érzéseit nem tudja legyőzni, szóval ha komoly kapcsolatot akar, de hiányzik hozzá valami, akkor nem lesz belőle semmi. Fordítva ugyanígy.
2022. ápr. 17. 07:04
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Csak szexet akar és még úgy sem tisztességes, hiszen kifejezetten nem tesz be estére programokat, mert már estére van program, csak alvásnak hívja... Én nem tom ki hogy van vele, de én csak mindig idegesebb lettem, amikor olyanokat mondtak, h ne legyél gőrcsös..
2022. ápr. 17. 07:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó hogy a nyaralás alatt nem legyen esti program, meg máskor sem, mert alvás helyett már lesz mit csinálni, ha ketten vagyunk.
2022. ápr. 17. 07:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Meg akar dugni. Ennyi.
2022. ápr. 17. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Itt arról van szó hogy a nyaralás alatt nem legyen esti program, meg máskor sem, mert alvás helyett már lesz mit csinálni, ha ketten vagyunk."

És ezen mit nem értesz, vagy mi a furcsa benne?

Le is akar feküdni veled. Aztán még lehet ebből bármi. Azt, hogy csak lefeküdni akar-e veled, ő tudhatja, ha te nem tudod és te nem csak lefeküdni akarsz vele, akkor mond meg neki, hogy még nem akarod.

2022. ápr. 17. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, hogy felesége van.
2022. ápr. 18. 18:12
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Arany drága bogaram! Normális ember nem úgy indul neki, hogy "na most én agy komoly kapcsolatot teremtek, ha a fene fenét eszik is". Frászt. Ismerkedik, aztán valami lesz belőle. Ha összeillenek és mindketten tesznek érte, akár életre szóló kapcsolat is lehet, de a többség csak a testi örömökről szól.
2022. ápr. 19. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!