Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve van barátnője, hogy lehetne valahogy felvenni vele a kapcsolatot, esetleg végkifejletnek el is csábítani?
Egyszer annó voltunk együtt, félreértés miatt megszakadt a dolog, tisztázni sem tudtam a helyzetet (feltörték a fiókom, ő máshová járt egyetemre, letiltott, stb). Úgyhogy hanyagoltam a dolgokat, sodródtam az árral, de ma eszembe jutott Ő, így megkerestem a bizonyos oldalon. Baeátnője van, 7 éve. A csaj fiatalabb mint a pasi meg én. Átlagos külsejű a lány is, a srác is, de nekem nagyon bejön! Szakmájához passzoló igazi okostojás! :D
Rám azt mondják nagyon nagyon jól nézek ki, ha ráírnék vajon foglalkozna velem?
Okádék cafka vagy. Ezt szerettem volna az elején leszögezni.
Írj rá! Ha te el tudod vinni, akkor összeilletek. Amíg nem jön a következő cafat. A csaj csak nyerne!
Persze az is lehet, hogy lepattansz róla, mint velencei tükörről a fény... Főleg, hogy már mindent megkapott tőled, amit nyújtani tudsz.
Ilyen ez a piac, licitálni kell a jó húsra!
Sok sikert, dobj be mindent.
Nagy bukta lesz ebből. Vagy így, vagy úgy!🤷🏼♀️
Egyébként szerintem is r.bi vagy. Vagy a pasi, akinek az a hobbija, hogy nők nevében ír kérdéseket 😉
Miből gondolod, hogy még érdekled, ha anno egyébként is kivágott, pláne ha 7 éve kapcsolatban van?
Vagy kamukérdés, vagy defektes vagy, nekem igazából mind1. 🤷♀️
Olvass...
A kapcsolatuk ki tudja hogy jó vagy sem? Ha nem válaszol akkor biztos jó. :)
Aha:) köszönjük kamu Józsi a ma esti mesét, ennél jobb sztorit nem tudott kiszülni az agyad?
Gyenge vagy ma provokálni, menj pihenj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!