Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. hány éves kortól lesz az első pár randi végkifejlete a szex?
Gyakorlatilag a 3. találkozón.
Egy egészséges huszonéves nő nem akar hónapokat várni. Ha mégis akkor valószínűleg valamilyen érdekből találkozik veled.
Változó.
Az első kapcsolatomban 4 hónap után feküdtünk le, 19 éves voltam, akkor vesztettem el a szüzességemet.
A második még mindig 19 éves koromban kezdődött, a 2. randin feküdtünk le. Távkapcsolat volt, szóval ritkán találkoztunk. Egyébként neten beszéltünk minden nap. Majdnem 1 évet voltunk együtt.
Utána lévő rövidebb kapcsolataimnál (1-1,5 hónaposak) 2 férfi: mindkét esetben a 3. randin volt szex. 23-24 éves korom között.
A férjemmel a 3. randin feküdtünk le. 24 éves voltam.
5
De azért ha jól sejtem kihasználnád a lehetőséget majd lelépnél.
Amúgy te csak 1 hónap után feküdtél le minden lánnyal életedben?
Vagy azzal ugye semmi baj nincs, ha te annál a bizonyos 1 hónapnál korábban fekszel le egy lánnyal... Nem is lepne meg ez a hozzáállás. Sok ilyen kis nyomorék van még a földön, aki a másik nem felé állít fel szabályokat, de ő maga áthágja azokat.
Mindenki úgy csinálja, ahogy enki jól esik. De ha hamar megtörténik, felborul az egyensúly. Max., nagyon max. 2-3 évig lesznek együtt (kevés százalékuk, a legtöbb fél vagy 1 év), addigra teljesen kiég a kapcsolat és elhidegülnek egymástól. Kivétel van, mint mindig. Az erősíti a szabály. Ha belegondolunk nem is normális, ha 1., 2. vagy 3. alkalommal már az ágyban hempergünk valakivel, akit nem is ismerünk. Akkor jó, hisz a szex szuper dolog, de hosszútávon, normális értékrenddel rendelkező emberek nem így indítanak. Nem egymás testét ismerik meg elsőre. Én is voltam úgy, hogy majd belepusztultam, annyira vágytam a srácra, de ember vagyok, nem egy ösztönlény. Létezik önuralom.
Akik nem életre szóló kapcsolatot, házasságot keresnek, azoknak 8. Pár hónapos, éves kapcsolatnál nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!