Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az első 1 hónapban amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első 1 hónapban amíg ismerkedünk heti 1 randi ami csak pár órás elég?

Figyelt kérdés
Mindketten elfoglaltak vagyunk, a munkánk és egyéb elfoglaltság miatt, már 3 hete ismerjük egymást, naponta beszélünk, de nekem ez valahogy kevés, mert úgy érzem személyes találkozó hiányában sehova sem halad a kapcsolat. És azaz 1 találkozó is csak pár órás. Január vagy Február fele lenne több időnk, mert változik a munkarend, de nem tudom addig kitart-e felőle az érdeklődés. Egyébként mikor beszélünk totál egymásra vagyunk kattanva, de a fizikai kontakt hiánya miatt nem vagyok biztos a dolgokban. Alakulhat-e így még ettől függetlenül komolyabb kapcsolat? 21F és 21L
2015. dec. 15. 04:10
 1/2 anonim ***** válasza:
3 hete ismeritek egymást... ha egy-két hónap alatt lankad a lelkesedés, akkor nem igazán vagytok egymásnak valók. Mi másfél évig érdeklődtünk egymás felé a jelenlegi párommal (mert külföldön tanult akkoriban). 5 éve együtt vagyunk.
2015. dec. 15. 07:55
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem simán alakulhat bármilyen irányban, tényleg csak Tőletek függ. Írtad, hogy naponta beszéltek.

Szerintem esetleg a skype jobb, így láthatnátok is egymást, az egészen más mint a telefon, persze ha ez nem lett volna elég.

Van amikor nehéz a munka miatt egy kapcsolatban a személyes találkozás, ez nálunk is így volt.

Egyébként igen, alakulhat 2 éve vagyunk együtt.

2015. dec. 29. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!