Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon megaláznám magamat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megaláznám magamat? Hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Fél éve ismerkedtem egy férfival, majd abbamaradt, ugyanis nem írt vissza az utolsó üzenetemre. Én ezután nem kerestem. Eltelt fél év,de minden egyes nap ő jár a fejembe. Sohasem éreztem így. Volt pár kapcsolatom, hosszabb, rövidebb is, de azokban sem volt meg az a plusz, amit ez a férfi ilyen rövid idő alatt kiváltott belőlem. Nem panaszkodom, sok férfi megfordul utána , hívnak randizni is, de hiába próbálkoztam másokkal, egyszerűen nem tudja senki sem elfeledtetni Őt. Hiába vesz körbe sok férfi, nekem egyik sem kell, borzasztóan hiányzik a társasága. Olyan plusz volt meg benne, amit eddig soha senkinél sem éreztem. Hiányzik az egész lénye, de attól félek, hogy ő csak hülyített, és szexre kellettem volna. ( ő szerette volna, de én még korainak éreztem)

Büszkeségből nem kerestem , de úgy érzem nem bírom, tudnom kell mièrt ghostolt,a kezdeti lelkesedése után miért tűnt el. Arra is gondoltam, hogy talán nem voltam elég egyértelmű, nem fejeztem ki igazán mennyire is kedvelem. Borzasztóan zavarban voltam, annyira elvarázsolt, ilyenkor kicsit visszahúzódó leszek.

Már az előtt is ezt éreztem, mielőtt ghostolt, tehàt nem a távolság váltotta ki belőlem.

Arra gondoltam írnék neki, hogy mennyire rosszul esik hogy így felszívódott, mert igazán megkedveltem, és úgy érzem lezáratlanul hagytuk az egészet. Egyszerre érzem magamat bánatosan, megalázva és dühösnek, közben meg még mindig várok rá….

25/N

2023. dec. 28. 22:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést mintha èn írtam volna.. annyi különbséggel, hogy mi szexeltünk + engem azóta stalkol meg lájkolgat a veréb... biztosan nem fogok írni neki az életben.
2023. dec. 29. 06:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Rég másik nője van...
2023. dec. 29. 07:40
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne írj neki. Fél év eltelt, lehet van neki már más, de ha nyitott is lenne rád, tuti hogy csak kihasználna. Nem érdekled, épp ezért is tünt el szó nélkül.
2023. dec. 29. 09:34
 14/14 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy nőként nekem mindig az volt a mentalitásom mint amit a legtöbb válaszoló írt itt, hogy "ő nem tett érted keresztbe semmit ez alatt az idő alatt, a férfi írjon előbb, ő nem keresett, akkor neked miért kéne, ez megalázó rád nézve, stb." És tartom ezt az álláspontot én is. DE. Nagyon ritkán fordul elő olyan az életben, hogy valakibe igazán de úgy igazán beleszeretünk. Ez ilyen szitunak tűnik és én a helyedben itt kivételt tennék és írnék neki. Simán lehet, hogy megalázod magad és semmi nem lesz az egészből, nem válaszol, de annak is lesz jelentősége, azt is el tudod tenni magadban és feldolgozni. De jobb is kisülhet belőle és igazából kockázat nélkül nincs nyereség. Ha elég magabiztosnak érzed magad ahhoz, hogy el tudj viselni egy esetleges negatív kimenetelt, akkor hajrá. Nem mondom, hogy sok esély van rá, hogy végül összejöttök és minden happy lesz de ahogy az egyik előző válaszoló írta, max le tudod zárni magadban és levonod a konklúziót. Én nem tettem meg ezt azzal a fiúval aki életem nagy szerelme volt, nem voltam bátor és hagytam elmenni mert a büszkeségem nem engedte, hogy bevalljam neki az érzéseim, "nehogy azt higgye már, hogy én itt könyörgök neki". Hiba volt, ma már másképp csinálnám. Van egy hatalmas bátorság és magabiztosság abban ha ki mered magad tenni a pofára esésnek. Ismétlem, nem minden esetben, csak a nagyon kivételes esetekben, amikből 1-2 van az életben.
2023. dec. 29. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!