Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megaláznám magamat? Hagyjam az egészet?
Fél éve ismerkedtem egy férfival, majd abbamaradt, ugyanis nem írt vissza az utolsó üzenetemre. Én ezután nem kerestem. Eltelt fél év,de minden egyes nap ő jár a fejembe. Sohasem éreztem így. Volt pár kapcsolatom, hosszabb, rövidebb is, de azokban sem volt meg az a plusz, amit ez a férfi ilyen rövid idő alatt kiváltott belőlem. Nem panaszkodom, sok férfi megfordul utána , hívnak randizni is, de hiába próbálkoztam másokkal, egyszerűen nem tudja senki sem elfeledtetni Őt. Hiába vesz körbe sok férfi, nekem egyik sem kell, borzasztóan hiányzik a társasága. Olyan plusz volt meg benne, amit eddig soha senkinél sem éreztem. Hiányzik az egész lénye, de attól félek, hogy ő csak hülyített, és szexre kellettem volna. ( ő szerette volna, de én még korainak éreztem)
Büszkeségből nem kerestem , de úgy érzem nem bírom, tudnom kell mièrt ghostolt,a kezdeti lelkesedése után miért tűnt el. Arra is gondoltam, hogy talán nem voltam elég egyértelmű, nem fejeztem ki igazán mennyire is kedvelem. Borzasztóan zavarban voltam, annyira elvarázsolt, ilyenkor kicsit visszahúzódó leszek.
Már az előtt is ezt éreztem, mielőtt ghostolt, tehàt nem a távolság váltotta ki belőlem.
Arra gondoltam írnék neki, hogy mennyire rosszul esik hogy így felszívódott, mert igazán megkedveltem, és úgy érzem lezáratlanul hagytuk az egészet. Egyszerre érzem magamat bánatosan, megalázva és dühösnek, közben meg még mindig várok rá….
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!