Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok nem érzik azt hogy ezzel megaláznak egy fiút?
Figyelt kérdés
Elsőre nem őt választja majd amikor nincs jobb akkor újra elő veszi a fiú.
Lányoknak ez teljesen normális?
Fiúként ezt megalázónak érzem.
2022. júl. 24. 10:05
1/8 anonim válasza:
Ezt jó lenne már befejezni.
Hiába a panaszkodás a sírás rívás, ettől még soha egy nő sem fog megsajnálni senkit, és egyiket sem fogja érdekelni a picsogás. Magasról lesz@rják és mennek tovább.
2/8 anonim válasza:
Minden kapcsolat így lesz, ha belegondolsz. Szakítanak a felek, aztán kezdenek egy B-tervvel, mert az A nem jött össze.
3/8 anonim válasza:
Én nem szoktam "lefeküdni mindenkivel". Messze nem vagyok ez a "divatmajmoló" típus.
Nálam csak és kizárólag BARÁTI(!) alapon működő kapcsolatok léteznek. Mindenképpen extrák nélkül...
4/8 anonim válasza:
Nem te vagy az, aki már párszor kiírta, hogy cseszett lépni a lánynál, aki megúnta a töketlenkedést és továbblépett?
5/8 anonim válasza:
#3 lefordítom amit írt" duci vagyok, van egy-két srác discordon akikkel néha játszom, majd tali előtt amikor meglátjak a képem, mondják hogy inkabb csak játsszunk tovább.
6/8 anonim válasza:
Sok pasi szivesen vállalja a szamár szerepet
7/8 anonim válasza:
Nem talált! :)
5-ös válaszoló melléfogott. Ugye néhány mondatból nemigen lehet szerencsés módon hosszabb távú következtetéseket levonni.
3-as voltam.
8/8 anonim válasza:
Csajok tudnak válogatni, férfiak nem. Ilyen ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!