Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ronda nőket is állandóan megaláznak a férfiak?
Alig járok (egyedül) utcára, mégis szinte minden alkalommal ér valamilyen atrocitás, ha kimozdulok.
Mit lehet ezzel kezdeni? Szívesen bezárkóznék a négy fal közé, de sajnos nekem is muszáj egyetemre járni/ügyeket intézni/stb.
Nem ismerősökre gondolok, hanem random leszólítgatásokra/beszólogatásokra az utcán.
Az elmúlt 3 nap alatt kétszer kötöttek belém, de tényleg akárhányszor egyedül mozdulok ki otthonról, történik valami. A kocsiból dudálgatás/kiabálás még a szolidabb verzió.
Rengeteg a bunkó ember. Nők férfiak vegyesen, gyerekek is. Túlsúlyos ismerősöm mesél néha elég durvákat.
Fülhallgató?
Ismerős, nekem néha oda is kiabálnak, hogy "de csúnya", és hasonlók. A poén, hogy én annyira nem is tartom magam rondának, inkább csak a mai szépségideáltól állok messze.
Egy jó fejhallgató + könyv kombó megoldotta a problémát, mióta ezek nálam vannak, se nem látom, se nem hallom a kreténeket. :D
A lehetőségeid lényegében:
- zenével, vagy valamivel kizárod őket
- zen-mesterré válsz, és segédeszköz nélkül zárod ki őket (egyszerűbben fogalmazva: leszrod, ha valaki beugat)
- megölsz mindenkit, aki beszól (annyira nem ajánlanám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!