Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más ronda nőket is állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más ronda nőket is állandóan megaláznak a férfiak?

Figyelt kérdés

Alig járok (egyedül) utcára, mégis szinte minden alkalommal ér valamilyen atrocitás, ha kimozdulok.

Mit lehet ezzel kezdeni? Szívesen bezárkóznék a négy fal közé, de sajnos nekem is muszáj egyetemre járni/ügyeket intézni/stb.

2018. szept. 18. 15:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Példál: (A legutolsót nem is számolom, mert romák voltak.)

A hétvégén például odajött hozzám egy teljesen kulturált külsejű, jóképű srác, és eljátszotta, hogy bepróbálkozik, aztán figyelte a reakciómat. Nem tudom, egyedül gondolta-e jó poénnak vagy a haverjai valahol kicsivel arrébb röhögtek rajtam, de nem is annyira érdekel. Sajnos leblokkoltam és nem is tudtam megvédeni magam.

Pár héttel ezelőtt egy ismerősömre vártam, odajött egy csapat szintén kulturált külsejű srác. Útbaigazítást kértek olyan helyre, ami ott volt az orrunk előtt nagy betűkkel kiírva, de akkor még nem esett le, hogy szórakoznak, szóval útbaigazítottam őket. Aztán leültek mellém és megpróbáltak beszédbe elegyedni velem. Végül is nem kommunikáltam velük és leléptek, de komolyan pánikba estem.

Ilyesmikre kell gondolni, nem olyan nagy ügy, de amúgy sem vagyok mentálisan csúcsformában mostanában, szóval nagyon megviselnek.

Egyébként SOSEM megyek igénytelenül utcára...

2018. szept. 18. 15:39
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

5 Ilyen nem volt nekem sosem.

Ellenben a nagyobbik gyermekemnél volt ilyen a gimi mellett-de nem súlyilag, hanem beszólogattak neki, meg hivogatták a saját mobilján: hogy zsidó temető? Egy vén liba volt, úgy kiosztottam, hogy a fal adta a libának a másikat..

2018. szept. 18. 15:42
 13/26 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, nálad szerintem önbizalomhiány van, nem rondaság.

Megpróbáltak veled kikezdeni, te leblokkoltál. Ebben nincs semmi megalázó, max ciki, hogy nem tudtad lereagálni, de ez tanulható. :)

2018. szept. 18. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
El kell küldeni őket a halál f aszára, ne hagyd magad!
2018. szept. 18. 15:47
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
Szerinted a szép nőket nem érik nap, mint nap attrocitások? Dehogynem, hajjaj... Csak mielőtt elképzeled, hogy szívesen cserélnél velük, ebbe is gondolj bele...
2018. szept. 18. 16:01
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
#11: az irt esetekben semmi megalazas nincs. Neked sulyos uldozesi maniad es kisebbsegi komplexusod van. Azokat is elmarod magad melol, akik erdeklodnek, baratkoznak veled.
2018. szept. 18. 16:10
 17/26 anonim ***** válasza:
80%
Ehhez csak gratulálni tudok. Így félreérteni azt, ha valaki közeledik feléd...
2018. szept. 18. 16:27
 18/26 anonim ***** válasza:
80%

Miből gondolod, hogy nem csak tényleg ismerkedni akartak? Mert abból, amit leírtál, nem igazán érződnek gáznak...

2018. szept. 18. 16:30
 19/26 A kérdező kommentje:

Külsőmből adódóan kizárt, hogy közeledni akartak felém. Nem vagyok szellemi fogyatékos, hogy ennyire félreértsem ezeket a helyzeteket.

Egyébként hol írtam, hogy szép akarok lenni? Persze jó lenne, de átlag külső is bőven megfelelne, amivel nyugodtan léphetek utcára.

2018. szept. 18. 16:34
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, ezek szerint csak te gondolod azt, hogy szórakozni akartak veled, miközben lehet, hogy tényleg érdeklődtek irántad. Kicsit túltolod ezt az üldözési mániát.

Fiatalabb korodban átéltél ilyet, hogy valaki fogadásból/szórakozásból próbált meg veled kapcsolatba lépni? Mert ebben az esetben érthető ez a szélsőségesen negatív reakció a kapcsolatfelvételi próbálkozásokra.

2018. szept. 18. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!