Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más ronda nőket is állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más ronda nőket is állandóan megaláznak a férfiak?

Figyelt kérdés

Alig járok (egyedül) utcára, mégis szinte minden alkalommal ér valamilyen atrocitás, ha kimozdulok.

Mit lehet ezzel kezdeni? Szívesen bezárkóznék a négy fal közé, de sajnos nekem is muszáj egyetemre járni/ügyeket intézni/stb.

2018. szept. 18. 15:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szep vagy
2018. szept. 18. 16:42
 22/26 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg nem kötekedni akarok és bántani téged. Nekem ilyen atrocitásaim voltak az elmúlt időszakban:

fiúcsapat "nézzétek már ezt a nyomorékot" csak mert nem mentem át a piroson (?)

fiúcsapat 2 hátam mögött röhögött, beszólogatott, épp telefonáltam édesanyámmal egy elég rossz hírt kaptam, erre utánozni kezdtek és amikor beszóltam nekik, akkor jött a lek-rvázás

nő belém kötött, mert elbambultam a bolti sorban, üvölteni kezdett velem.

Én amit leírtál azt ismerkedésnek gondolom.

2018. szept. 18. 16:43
 23/26 anonim ***** válasza:
Én ocsmány vagyok,nagyon sok lánytól megkaptam, de így nem szólogatnak be nekem átnéz rajtam mindenki! Nem alázok meg senkit sem mivel átérzem a helyzetet! 23/f
2018. szept. 18. 18:02
 24/26 anonim ***** válasza:
57%

Drága, ezt a legnagyobb rosszindulattal sem lehet atrocitásnak vagy megalázásnak értelmezni. Azok a fiúk csak simán ismerkedni akartak. Nem mondtak bunkó dolgokat, ugye?

Él egy olyan tévképzet a fejedben, hogy te iszonyúan ronda vagy és mindenki más is ugyanezt gondolja. Pedig ha nem vagy igénytelen, akkor kizárt, hogy annyira ronda legyél.

2018. szept. 18. 23:59
 25/26 anonim ***** válasza:
86%
Én is jártam már többször így, mint te, kérdező. Volt, hogy kikiabáltak a kocsiból, hogy milyen ocsmány tehén vagyok. Vagy olyan is, hogy korombeli, huszonéves srácok közül az egyik odasétált hozzám az utcán, hogy nem lenne-e kedvem vele ismerkedni, mert neki nagyon tetszem. Láttam, hogy a barátai nevetnek, úgyhogy gondoltam, hogy csak szórakoznak. Mondtam, hogy köszönöm, de nem szeretnék ismerkedni vele. Erre hallom, hogy mondja a barátja neki, hogy veszítettél. Szóval csak fogadtak, hogy mit mondok rá. Máskor télen, arcon dobtak hógolyóval számomra ismeretlen srácok. Az pedig rendszeres, hogy beszólogatnak, gúnyoldónak rajtam. Egy idő után az ember megszokja, és már nem fáj úgy, mint az elején. Amúgy is az jut eszembe legtöbbször, hogy milyen élete lehet, ha az okoz élvezetet neki, hogy másokon gúnyolódik. Szóval nem tudsz vele mit tenni, mindig lesznek olyanok, akik mások bántásától érzik jól magukat.
2018. szept. 19. 01:39
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

A hógolyó nekem is megvolt párszor :D

Nekem hasonlóan fogadásból a hajamból tépett ki egy tincset egy fiúcsapat még régebben... Mikor suliba jártam, kb mindennapos volt, hogy kaptam 1-2 pofont, vagy bezártak a terembe/mosdóba, vagy a buszon rám dobálták a táskáikat.

Az, hogy valaki p0fánröhög, már lassan fel se tűnik :D

De gyakoriról már megtudtam, hogy minden nő lábai előtt hevernek a férfiak, mindegy, hogy néz ki a nő. Csak szerintem erről elfelejtettek szólni a férfiaknak :DD

2018. szept. 19. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!