Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más ronda nőket is állandóan megaláznak a férfiak?
Alig járok (egyedül) utcára, mégis szinte minden alkalommal ér valamilyen atrocitás, ha kimozdulok.
Mit lehet ezzel kezdeni? Szívesen bezárkóznék a négy fal közé, de sajnos nekem is muszáj egyetemre járni/ügyeket intézni/stb.
Tényleg nem kötekedni akarok és bántani téged. Nekem ilyen atrocitásaim voltak az elmúlt időszakban:
fiúcsapat "nézzétek már ezt a nyomorékot" csak mert nem mentem át a piroson (?)
fiúcsapat 2 hátam mögött röhögött, beszólogatott, épp telefonáltam édesanyámmal egy elég rossz hírt kaptam, erre utánozni kezdtek és amikor beszóltam nekik, akkor jött a lek-rvázás
nő belém kötött, mert elbambultam a bolti sorban, üvölteni kezdett velem.
Én amit leírtál azt ismerkedésnek gondolom.
Drága, ezt a legnagyobb rosszindulattal sem lehet atrocitásnak vagy megalázásnak értelmezni. Azok a fiúk csak simán ismerkedni akartak. Nem mondtak bunkó dolgokat, ugye?
Él egy olyan tévképzet a fejedben, hogy te iszonyúan ronda vagy és mindenki más is ugyanezt gondolja. Pedig ha nem vagy igénytelen, akkor kizárt, hogy annyira ronda legyél.
A hógolyó nekem is megvolt párszor :D
Nekem hasonlóan fogadásból a hajamból tépett ki egy tincset egy fiúcsapat még régebben... Mikor suliba jártam, kb mindennapos volt, hogy kaptam 1-2 pofont, vagy bezártak a terembe/mosdóba, vagy a buszon rám dobálták a táskáikat.
Az, hogy valaki p0fánröhög, már lassan fel se tűnik :D
De gyakoriról már megtudtam, hogy minden nő lábai előtt hevernek a férfiak, mindegy, hogy néz ki a nő. Csak szerintem erről elfelejtettek szólni a férfiaknak :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!