Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megaláznám magam ha a kijelentése után továbbra is a barátja maradnék?
Figyelt kérdés
A férfi ismerős/barát-úgy hozta a helyzet, hogy kimondta-szexre jó lennék neki, de kapcsolatot nem tudna velem elképzelni. Hozzátette, hogy a barátságom sokat számít neki.
Megalázó ez vagy sem?
2022. febr. 3. 20:13
2/10 anonim válasza:
Számít a barátság is”... ja persze de csak szexre kellesz... 🤣 ja baráttal jó iszogatni” főleg ha túliszod magad és hamarabb bugyiba juthat...
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint ne alázzam magam és szakítsam meg vele a kontaktot. Értem...
2022. febr. 3. 20:19
4/10 anonim válasza:
Külsőre vonzónak tart, de belsőleg érzi, hogy komoly dolog nem tudna kialakulni. Én nem gondolnám megalázónak, de attól is függ, hogy egyébként milyen a kapcsolatotok barátként.
5/10 anonim válasza:
Hú.
Szerintem ez nálam a barátság vége lenne. Ezek szerint emberileg tart kevésnek egy kapcsolathoz. Miért legyünk barátok?
6/10 anonim válasza:
Lehet külsőleg nem hozod lázba, de azért megdugna!
7/10 anonim válasza:
Elég idióta ember lehet, ha ilyeneket mond egy "barátjának" (vagy igazából bárkinek).
Nem a megalázásról van szó, csak ki akar idiótákkal barátkozni? Nincs sok értelme ennek sztem...
8/10 A kérdező kommentje:
Összeköt minket más, nem csak egy barát.
2022. febr. 3. 20:50
9/10 anonim válasza:
Barátként sokat számítasz neki, de kapcsolatra más milyen nőt képzelt el. Mivel barátok vagytok, ismer Téged alaposan és tudja, hogy nem működne. Szerintem ez nem sértő, max ha Te szerettél volna többet.
10/10 anonim válasza:
Én sértőnek gondolom. Azt mondja, hogy a tested ok, elmegy, a többi kuka, nem kell. Inkább ne mondott volna semmit. Ellenségemnek se mondanék ilyet, nem hogy egy "barátnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!