Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kijelentés rossz előjel?
Szerintem már az nagyon jó jel, hogy egyenes, korrekt és őszinte.
Nem vagyunk egyformák, de el lehet mondani, az emberek 90%-a azért tudja, ki a nagy ő, pláne 1 év után.
Én az első fiúmat több év után hagytam el, mert ő házasságról beszélt, én meg azt mondtam, oké, most ez jó, de a felesége nem lennék.
A férjemmel mikor találkoztam, a második randi végén már evidensként beszéltünk arról, hogy a mi esküvőnkön hány ember lenne, meg hova mennénk nászútra, mert mi házasok leszünk.
Szóval...
De ne ebből indulj ki, te ismered őt, és mindenki más, ezt ne feledd.
Ènsem vagyok ilyen szerelmes es csak egy nagy "ő" van tipus..plusz a kornyezetemben van egy jopar rossz hazassag meg sok elvalt. Plusz sose lehet tudni milyen lapokat hoz az elet,ami borit mindent, vagy epp melyik fel bolondul meg, vagyik tobbre vmikor...
Szoval ensem tudnam azt mondani oszinten 1 ev utan sem,h jujj szerelmem veled szeretnem leelni az eletem meg. Aztan lehet csak nem voltam meg szerelmes vagy inkabb racionalis tipus vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!