Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megaláznám magamat? Hagyjam az egészet?
Fél éve ismerkedtem egy férfival, majd abbamaradt, ugyanis nem írt vissza az utolsó üzenetemre. Én ezután nem kerestem. Eltelt fél év,de minden egyes nap ő jár a fejembe. Sohasem éreztem így. Volt pár kapcsolatom, hosszabb, rövidebb is, de azokban sem volt meg az a plusz, amit ez a férfi ilyen rövid idő alatt kiváltott belőlem. Nem panaszkodom, sok férfi megfordul utána , hívnak randizni is, de hiába próbálkoztam másokkal, egyszerűen nem tudja senki sem elfeledtetni Őt. Hiába vesz körbe sok férfi, nekem egyik sem kell, borzasztóan hiányzik a társasága. Olyan plusz volt meg benne, amit eddig soha senkinél sem éreztem. Hiányzik az egész lénye, de attól félek, hogy ő csak hülyített, és szexre kellettem volna. ( ő szerette volna, de én még korainak éreztem)
Büszkeségből nem kerestem , de úgy érzem nem bírom, tudnom kell mièrt ghostolt,a kezdeti lelkesedése után miért tűnt el. Arra is gondoltam, hogy talán nem voltam elég egyértelmű, nem fejeztem ki igazán mennyire is kedvelem. Borzasztóan zavarban voltam, annyira elvarázsolt, ilyenkor kicsit visszahúzódó leszek.
Már az előtt is ezt éreztem, mielőtt ghostolt, tehàt nem a távolság váltotta ki belőlem.
Arra gondoltam írnék neki, hogy mennyire rosszul esik hogy így felszívódott, mert igazán megkedveltem, és úgy érzem lezáratlanul hagytuk az egészet. Egyszerre érzem magamat bánatosan, megalázva és dühösnek, közben meg még mindig várok rá….
25/N
Azt a férfit, aki ghostolt és fél éve nem keres, nem érdekled. Teljesen felesleges írni neki bármit is, semmin nem fog változtatni, csak ahogy te is írtad, megaláznád magad vele.
Teljesen mindegy, hogy te visszahúzódó voltál, ha igazán oda lett volna érted, keresett volna és reagált volna az üzenetedre. Lépj tovább, milliárd férfi van a földön rajta kívül, ne pont az az egy kelljen ennyire, aki le sem szar.
Ha egy férfi akar valamit egy nőtől, vonzódik hozzá, akkor időt szán rá, keresi őt. (ez a legnagyobb és legegyszerűbb indikátora annak, ha a férfi akar valamit)
Ha nem folytatódott, akkor vagy valaki közbejött, vagy kiábrándult, vagy alapból nem is vonzódott, csak kiváncsi volt rád, és ezért találkozott veled párszor, de a nem kereséssel lezárta ezt.
Ettől függetlenül te lehetsz vonzó nő, szóval ez nem azt jelenti, hogy te nem vagy vonzó, csak ő épp nem feléd vonzódik, másra fordítja az idejét.
Egyrészt magadban lezárhatnád, vagy ha nem megy, akkor a lelki békéd miatt ráírhatsz, érdeklődhetsz felőle, mert nagyon eltűnt és minap eszedbe jutott hogy mi van ő vele. De felesleges kifakadnod neki, hogy te vonzódtál felé és miért tette ezt stb... semmit nem érsz el vele, csak az egóját simogatnád vele aztán vállat rántva továbbmegy.
"de úgy érzem nem bírom, tudnom kell mièrt ghostolt,a kezdeti lelkesedése után miért tűnt el"
Igazából te magad írod ezelőtt nem sokkal, hogy úgy érzed csak szexre kellettél volna neki, és tényleg akarta is csak megállítottad. Szóval a válasz valószínű ez lesz, ő bármi mást is hazudna neked erről. Kezelheted helyes megérzésként és egyfajta válaszként is. Minden jel pontosan erre mutat, eltünéssel ghostingolással miután nem ért célt, meg ezzel az egész "megőrjítős" hatással is.
Utóbbiról meg van egy rossz hírem. Ha te ilyet érzel, legtöbbször annak a jele hogy a másik fél nem tisztességes veled, és manipulál. Ez a fajta túl intenzív vonzódás nem normális, és tényleg sötét praktikák állnak legtöbbször a háttérben, amikkel kiváltja. Hazugságok, manipuláció, visszaélések sorozata ami várna téged egy ilyen "kapcsolatban". És a legvalószínűbb forgatókönyvnek azt érezném hogyha újra beszélni kezdtek, akkor simán belecsábítana egy szexkapcsolatba, egyfajta hitegetős játék keretében. Aztán utána is simán ghostingolna ha problémássá válnál számára.
Szóval a saját érdekedben, jobb lenne ezt az embert elkerülnöd a jövőben is.
Szerintem semmiféle pozitív hozadéka nem lesz annak,ha felkeresed.Ezzel mindössze annyit érsz el,hogy olyan színben tünteted fel magadat,mint aki fut utána és bomlik érte.Eközben ő ez alatt a fél év alatt tulajdonképpen egy szalmaszálat sem tett keresztbe érted,egy betűt nem írt,sőt,talán még azt is elfelejtette,hogy a világon vagy.Tudod,a nincs válasz is egyfajta visszajelzés!Ő már ott és akkor tudatta veled:nem érdekled.
Szóval,a helyedben nem alázkodnék meg feleslegesen,persze ez a te döntésed...
Velem is ezt tette egy pasi. De én négy nap után töröltem az utolsó üzeneteimet. Azután megnézte szegényem hogy mindet kitöröltem e, ugye azt csak ugy tudta hogy megnyitotta a chatet...és olyat képes volt előtte hazudni ami annyira átlatszó hogy már vicc.
Ne keresd, én sem fogom soha. Megértelek hónapokig szarul voltam én is sokszor gondoltam rá hogy irok neki az ünnepekre vagy szülinapján névnapra stb de neeeemmm. Szarba se vett igazából szerintem szivatásból írt rám, szóval maradjon magának magának kavarta. Hazug emberrel később se lenne jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!