Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rettenetesen tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen tetszik egy férfi, viszont bombázókkal barátkozik (ha csak barátkozik, ezt nem tudhatom biztosan). Nálatok ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés
A férfinak is egyértelműen nagyon tetszem, kitüntetett figyelemben részesít és szemmel láthatóan zavarba jön a társaságomban, olyan kis bénan próbál velem flörtölni, zabálni való. Régóta benne van ebben a baráti körben (10 év). Kapcsolata jó ideje nincs. Elég kis bénácska a csajozásban, kezdeményezni nem nagyon mer, nehezen is oldódik fel a baráti körén kívül eső társaságban. Az egyik nővel rengeteget lóg együtt kettesben is, eljárnak együtt síelni, edzeni, bulizni. Buliban a nőt a nyakába kapja és hasonlók. A nő arcra nem szép amúgy (hatalmasra töltött száj), a teste viszont atombomba. Netre naponta rak ki fehérneműs, fürdőruhás pucsítós képeket. A férfi állandóan az eszemben jár már annyira tetszik sajnos, szívem szerint kezdeményeznék is (tudom ő nem merne), azonban ez a dolog kicsit megijeszt. Féltékeny lennék. :( Ti el tudnátok ezt fogadni? Esetleg egy jó pszichológus segíthet az ilyesféle féltékenységet leküzdeni?
2023. dec. 22. 23:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ez így, leírva nem is hangzik rosszul.

Ha komolyan vett, akkor rövid időn belül kezdeményezni fog.

Amennyiben nem,flört volt csak az egész és felhívàs keringőre-alkalmi szexre.

2024. jún. 27. 14:45
 22/27 anonim ***** válasza:
Felszedted már?
szept. 28. 23:44
 23/27 anonim ***** válasza:
Én el tudom fogadni, hogy van félénk férfi. De ő nem tűnik annak, egyszerűen csak nem kellesz neki eléggé. Felejtsd már el. Van egy csomó másik férfi a világon.
szept. 29. 13:44
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem szedtem fel. Tényleg van félénk férfi és ő tényleg nagyon annak tűnik. A legutóbbi kommentem után kétszer ramírt pár héten belül. Például hiányolt egy helyről, ahol remélte ott leszek. Máskor kérdezte, ott leszek-e egy koncerten. Illetve megint buliztunk társasággal nemrég. Rengeteg jel volt ismét, hogy tetszem neki. Volt hogy mögöttem volt a pultnál és megszagolta a hajam és azt hiszem olyan jólesően sóhajtott is hozzá. :D Sokszor megsimogatott. Viszont még a buli vége előtt lelépett...Mondtam hogy várja meg a végét, de így is. :( Ő pedig szerette volna, ha együtt indulunk haza, de nem szerettem volna otthagyni a társaságot a buli vége előtt. Utólag már bánom. Hát ez van, egyelőre ennyi a fejlemény. :D
okt. 1. 20:29
 25/27 anonim ***** válasza:
Vagy hülyít, vagy ennyire balfék. Nekem valahogy egyik opció sem tetszik. Keress inkább mást.
okt. 2. 20:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a kérdező a balfék. Ennyi jelet ritkán ad egy pasi. Aki félénk, az szinte nem is ad jelet. Egyfolytában azt fejezte ki ez a pasi, hogy a kérdezővel akar lenni. Többször hívja táncolni, erre nem megy? Tudod ki hívná el ezek után randira? Utána hívja, hogy menjenek együtt haza, arra is egy nem. Ez még úgy-ahogy elfogadható, de azt kellett volna mondatod, hogy menjünk máshová együtt, és javasolni valami közös programot. Vagy beszéljük meg később online a programot, és ráírsz te. Az meg sokkal inkább balfékség, hogy azért nem megy valaki, mert tudja, hogy másnak is bejön a pasi. 😂 Bazmeg ilyet se hallottam még! Ne félj, mást nem fog érdekelni, hogy neked is tetszik a pasi. Akkor majd egy jobb állásra se pályázz, mert tudod, hogy másnak is tetszik az a pozíció. Inkább te vagy béna a pasizásban, nem ő a csajozásban.
okt. 5. 01:29
 27/27 A kérdező kommentje:

Akinek tetszik, az a nő is ott van minden alkalommal.

Árnyalom a képet, mind egy helyen dolgozunk, igaz a férfi más részlegen és nem sűrűn találkozunk, csak ezeken a bulikon szinte. Itthonról végezhető munka, szinte csak csapatépítők és céges pizzanapok miatt találkozok a közvetlen kollégákkal is.

Talán így érthetőbb, miért nem indultam vele haza. Kolléganő igen szúrósan nézett mikor agyaltam, hogy most mit válaszoljak.

okt. 5. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!