Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rettenetesen tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettenetesen tetszik egy férfi, viszont bombázókkal barátkozik (ha csak barátkozik, ezt nem tudhatom biztosan). Nálatok ez kizáró ok lenne?

Figyelt kérdés
A férfinak is egyértelműen nagyon tetszem, kitüntetett figyelemben részesít és szemmel láthatóan zavarba jön a társaságomban, olyan kis bénan próbál velem flörtölni, zabálni való. Régóta benne van ebben a baráti körben (10 év). Kapcsolata jó ideje nincs. Elég kis bénácska a csajozásban, kezdeményezni nem nagyon mer, nehezen is oldódik fel a baráti körén kívül eső társaságban. Az egyik nővel rengeteget lóg együtt kettesben is, eljárnak együtt síelni, edzeni, bulizni. Buliban a nőt a nyakába kapja és hasonlók. A nő arcra nem szép amúgy (hatalmasra töltött száj), a teste viszont atombomba. Netre naponta rak ki fehérneműs, fürdőruhás pucsítós képeket. A férfi állandóan az eszemben jár már annyira tetszik sajnos, szívem szerint kezdeményeznék is (tudom ő nem merne), azonban ez a dolog kicsit megijeszt. Féltékeny lennék. :( Ti el tudnátok ezt fogadni? Esetleg egy jó pszichológus segíthet az ilyesféle féltékenységet leküzdeni?
2023. dec. 22. 23:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy mi a kérdés? Szemmel láthatóan már eldöntötted, csak itt vársz visszaigazolást. Holott a legtöbben azt írtuk, hogy felejtsd el.

Akkor kezdeményezel, max. nem jön össze. Én ugyan nem tenném, de nem vagyunk egyformák.

2023. dec. 23. 17:09
 12/27 A kérdező kommentje:
A kérdés, hogy ilyen féltékenységet le lehet-e küzdeni magadban. Az nem kérdés, hogy összejönne-e velem, ebben biztos vagyok. Viszont értelmetlen az egészbe belekezdenem, ha a féltékenységet nem tudom leküzdeni. :(
2023. dec. 23. 17:35
 13/27 anonim ***** válasza:
70%

Jaj...Őszintén,én szorítok neked,hogy boldog légy,de szerintem sem ez a srác a te embered!

Szokták mondani,hogy akinek kellesz,az tesz érted,teljesen mindegy,mennyire félénk...Ha érdekled,akkor kinyílik.Viszont a te esetedben nem lép semmit,gyakorlatilag neked kéne rányomulni.Az meg milyen már?Véleményem szerint abszolút nem nőies.

Amúgy meglátásom alapján féltékeny sem véletlenül vagy,ugyanis annak a cicababának több az esélye nála,mint neked.Végül is őt a nyakába veszi meg egyebek.

Légyszi,ébredj fel,a saját érdekedben!❤️

2023. dec. 23. 19:08
 14/27 anonim ***** válasza:

Na most akkor joban van még azzal a csajjal, vagy nem? Egy gyermekes feleségről azert ezt nehéz elképzelni, hacsak a férje nem ugyanakkora marha mint akiről írsz (már bocs).

Ha még így is megvan ez a szoros barátság, akkor nem valoszínű hogy túl tudnál lépni. Ha nincs, akkor meg mi a kérdés?

2023. dec. 23. 22:09
 15/27 A kérdező kommentje:
A csajjal jóban van a mai napig. Egy legalább 10 éve tartó barátságról beszélünk. Azt nyilván nem tudhatom, volt-e köztük több is az évek során. A férfi szingli, erről ő maga is beszélt nekem néhány hete. A nő is szingli és 34 éves, sokat utazgat. Én fiatalabb vagyok, de számomra is közelít a 30.
2023. dec. 23. 22:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Egy jó pszichológus lehet, hogy még a trollkérdések feltételére irányuló késztetést is segíthet legyűrni.
jan. 7. 14:36
 17/27 anonim ***** válasza:
51%

Nőként nem neked kéne ácsingózni a férfiak után, hanem nekik kéne utánad futni. Ha kicsit másképp személed a világot, hidd el, hogy sokkal kívánatosabbnak fognak ők is tartani téged.

Biztos lehetsz benne, hogy ez a pasi pontosan tisztában van vele, hogy odavagy érte, és nagyon is hízelgő neki ez a dolog. Viszont ha eddig nem lépett, akkor te viszont nem tetszel neki, ez van.

Felejtsd el.

jan. 7. 19:50
 18/27 A kérdező kommentje:
17# Rengetegen ácsingóznak utánam, de úgy tudják, még el vagyok jegyezve. A szakítást azokban a körökben ahonnan ismerem nem áll szándékomban nyilvánosságra hozni mostanság, nem rájuk tartozik a magánéletem. Nyilván ezért nem kezdeményez, bár így is adja a jeleket, ugrik egy szavamra is és állandóan keresi a társaságomat.Még mindig nem az volt a kérdés, hogy tetszem-e neki. :)
jan. 13. 22:37
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
És mi lett a vége? Már egy hónapja írtad ki a kérdést. Összejöttetek?
jan. 14. 14:35
 20/27 A kérdező kommentje:
19# Sok történés nem volt azóta, nagyon ritkán találkozunk, évente pár alkalom. Voltam múlt héten ismerősökkel egy buliban, amire évek óta mindig megyünk és ez a srác is ott volt a barátaival, ők is mindig mennek. A buli előtt már írt nekem, hogy merre talál. Végig együtt volt a két társaság. Amik történtek, hát nem túl sok... Rengeteget szemeztünk. Nyugi, teherbe azért nem estem. Szeretett volna többször is rávenni, hogy táncoljak vele, de nem mentem, mert jelen volt valaki aki szintén odavan érte és sérelmezte volna. Tudom dinka vagyok. Szinte végig velem beszélgetett. (Ezt amúgy szóvá is tette a lány, akinek ugye szintén tetszik.) A hangos zene miatt pedig mindig nagyon közel hajolt és volt, hogy egymáshoz ért az arcunk (izgi mi?), illetve az ilyen közelhajolós beszélgetéseknél rengetegszer megfogta a derekam. Voltak más találkozások is, de eddig ennél volt a legkezdeményezőbb. Gondolom a pia miatt. :D Ilyen tempóban évtizedek kérdése és csók is lesz. Tudom dedósan hangzik a szemezés, de amiatt éreztem a leginkább, hogy igen, ő is odavan értem. Rendesen perzselt a tekintete, mint az idióta lányregényekben. Oh ja... és a kérdésben említett cicababa is ott volt a bulin. Már nincsenek jóban, csak köszöntek egymásnak, szóval azért nyilván volt valami köztük, mi másért romlott volna meg a viszony.
jún. 27. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!