Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen tetszik egy férfi, viszont bombázókkal barátkozik (ha csak barátkozik, ezt nem tudhatom biztosan). Nálatok ez kizáró ok lenne?
Egy dolgot jegyezz meg, nagyon. Nincs félénk férfi, csak nem érdekled eléggé. Ha nonverbális jelekkel már tudtára adtad, hogy tetszik neked, és ő nem lép, akkor felejtsd el. Vagy nem tetszel neki, vagy van valakije, esetleg pont ez a lány, akiről írsz.
Én biztos nem blamálnám magam azzal, hogy elhívom randizni. Ebből két dolog lehet, vagy elutasít, vagy elmegy veled, és egy könnyű kis kalandnak fog tartani.
Egy férfi azt a nőt becsüli meg, akiért ő küzdött meg. És ha egy férfit valóban érdekli egy nő, akkor meg is szerzi magának.
Le lehet pontozni, meg lehet jönni a sztorikkal, hogy de ismerek ellenkező példát. Igen, én is ismertem olyan párt, ahol a lány kezdeményezett. A fiú meg belement, mert így volt neki a kényelmes, de nem volt részéről az a hű de nagy szerelem. Én azt szeretném, ha a férfi, akivel együtt vagyok, bomlana értem, és nem csak úgy lenne velem, hogyha a ló nincs, jó a szamár is.
"szívem szerint kezdeményeznék is (tudom ő nem merne)"
Jót mond az 1-es, nem jó ötlet kezdményezni.
Ő nem merne? Inkább nem akar. Érdekes, azt a lányt a nyakába meri kapni.
Annyira nem lehet félénk ha azzal a lánnyal annyira tud bulizni.
Mondjuk nekem is van olyan haverom, akivel bármiről eltudok beszélgetni, akivel annak idején jókat hülyültünk, amúgy meg meg se tud szólítani egy lányt annyira félős.
Én meg azt mondom egy próbát megér, csak ne fűzz hozzá túl sokat. Azt meg te tudod hogy ezt a másik lányt eltudod e fogadni. Nekem az ennyire közeli barátság már nem férne bele. És ez független a külsőtől. Férfinek is, nőnek is elég egy gyenge pillanat hogy ilyen kapcsolatban a másik ha akarja ágyba vigye
Hát nekem nem is kéne olyan pasi aki feltöltött szájú csajokkal azokat ölbe kapva táncol. Meg másokkal mászkál kettesben stb.
Nem állnék be a hárembe semmiképp.
"Higyjétek el, ő tényleg ilyen bátortalan."
Hát akkor meg egy balfék, nem igazán érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!