Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak, nálatok tényleg kizáró ok, ha egy lány szűz?
Már többször is volt, hogy nagyon jól ment az ismerkedés, egy hullámhosszon voltunk, több randi is volt, aztán amint rátértünk arra a témára, hogy hány emberrel voltam együtt ghostolni kezdenek.
Gimiben volt egy kapcsolat félém, de még csak nem is csókolóztunk rendesen, szájra puszi volt a max, ami történt.
Tényleg ez lenne az oka, hogy állandóan felszívódnak a pasik? Nálatok ez befolyásoló tényező?
Ahogy ez 1. írta: Nem az a baj, hogy szűz (az még tetszene is, volt ilyen nem egyszer), de hogy annyira túl van misztifikálva a szex, hogy hetek után se jutuk a közelébe se, meg hónapok után sem. Pedig ez egy kapcsolatban nem ördögtől való. Aki picit tapasztaltabb, az tudja ezt. Nem sértődékeny, nem zaklatásnak veszi, hanem természetesnek.
Persze mondhatja egy szűz lány, hogy de ő érti és vele nincs gond, de attól még az van. Ezért szűz. Ezért nem jutott odáig eddig. A gyakorlatban van gond.
27 évesen veszítettem el a szűzességem, a szintén 27 éves páromnak nem sok tapasztalata volt (pár egyéjszakás kaland). Az első 4-5 alkalommal bénáztunk, volt hogy nevettünk, volt hogy empatikus volt nagyon, mert mondjuk nem lettem elég nedves. Aztán használtunk párszor síkosítót, utána már nem kellett, mert megszoktam a helyzetet és ellazultam.
De nem vártunk hónapokig, az első randi után 1,5 héttel, az 5. Randinkon megtörtént az első, a 3. Randin már volt kézimunka. A 4. Randin még nem szexeltünk, mert nem volt nálunk gumi, szóval tényleg bénáztunk egy sort. :D
Azóta már minden jó vele és egyikünk se stresszel azon, hogy úristen màsnak már házassága meg gyereke van ennyi idősen...
Ha mondjuk 32 évesen szülnék az akkor 5 éves kapcsolatomba, mégis kit érdekelne? Nem mindenki találja meg 15-25 éves kora között az igazit, és emiatt nem kell ezen a szüzesség dolgon se görcsölni. Nekünk megérte eddig várni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!