Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves férfiak, nálatok tényleg kizáró ok, ha egy lány szűz?
Már többször is volt, hogy nagyon jól ment az ismerkedés, egy hullámhosszon voltunk, több randi is volt, aztán amint rátértünk arra a témára, hogy hány emberrel voltam együtt ghostolni kezdenek.
Gimiben volt egy kapcsolat félém, de még csak nem is csókolóztunk rendesen, szájra puszi volt a max, ami történt.
Tényleg ez lenne az oka, hogy állandóan felszívódnak a pasik? Nálatok ez befolyásoló tényező?
Ahhoz képest, hogy te várnál és várogatnál vele, a te szemszögedből persze, hogy az "egyből" jelző illik rá, de ha már nem szűz lányként írnál, te se panaszkodnál, hogy "egyből" azt akarja, mert te is ugyanúgy akarnád. Nem lenne egy nagy gát előtted, ahogy most van.
Erről írtam 5-ösként.
Kicsit sem zavar,ha a pàrom szűz nekem ez pozitívum, minden partnerekre figyelek de egy szűz lànyra mindig sokkal jobban
Sohasem menekülnèk el azèrt mert szűz a làny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!