Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kezdetben nincs kémia, később ki fog alakulni?
Adtam a Tindernek egy esélyt és elkezdtünk beszélgetni egy helyesnek tűnő sráccal. Egy hét beszélgetés után találkoztunk és ő is meg én is jól éreztem magam, de azon kívül, hogy jól el tudtunk beszélgetni meg néha hülyülni, én semmi különösebbet nem éreztem. Szimplán mintha lenne egy jó haverom. Sosem volt még kapcsolatom, ezt hozzá kell tennem, és akármennyire szemétnek is fog hangzani, nem egy ligában játszunk a sráccal. Rajta láttam, hogy azért eléggé tetszettem neki, de én kissé meginogtam. Plusz azt sem tudom, hogy hányszor kell elmenni randizni, meddig kell várni amíg kialakulnak az érzések, stb.
Ha van tapasztalatot ok, tanácsot ok, légyszi írjátok le (leszólás nélkül).
Férfiként azt mondom hogy igen. Volt már hogy első randin nem jött be annyira a csaj, de aztán több éves kapcsolat lett belőle és meg is viselt mikor vége lett.
De a nőknek ez általában nehezebb terep.
Persze ki alakulhat az exem egy olyan pasival jött össze utánam aki nem indítja be, csak akkor ha a pasi nyúlkál ingerel stb, nálam meg már a közelségemtől bugyit kellett néha cserélni.
Ettől függetlenül szereti a gyereket és együtt van vele mert ki tudott alakulni a szerelem.
Én pl egy alsó polcos pasi vagyok az a srác szerintem nálam sokkal jobb, de pl jó pár nő undorodik tőle. Szerintem akit te nem tartasz azonos ligájú pasinak mint te azért lehet hogy más csajnak bőven max pontos lehet. Még én is tudtam max pontos lenni.
#3 persze ebben igazad van, ízlések és pofonok.
És ha a személyiségünk és eléggé különbözik? Alapvető dolgokban vagyunk mások, mégis elvagyunk. Csak nem tudom, hogy ez a későbbiekben mennyire ütközik ki.
Valamiféle kötődés-szerűség talán kialakulhat, de nem lesz igazán mély. Ha valakinél nem érzed a szikrát akkor max. 2-3 randi és ha utána sincs kémia akkor felesleges magadra erőltetni az adott dolgot. Főleg, hogy a soraidból azt veszem ki, hogy bár emberileg szimpi neked a srác, de amúgy egyáltalán nem tetszik.
Tudod, nagyon jól elvagyok a haverokkal, ismerősökkel, barátokkal - mert emberileg szimpatikusak. Örömmel lóg velük az ember. Mégsem vagyok egyikbe sem szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!