Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi alapján szoktátok eldönteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján szoktátok eldönteni, hogy legyen-e még folytatás? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy a lány nem úgy néz ki, mint ahogyan a képeken, illetve kétszer "összevesztünk" egyszer még messengeren, egyszer pedig randi alatt is, de utána jelentősen javultak a dolgok, összességében nem éreztem rosszul magamat vele. Bár igazából nincsen sok viszonyítási alapom, nekem ez volt életem első randija. Azt nem akarom leírni hány éves vagyok, de fogalmazzunk úgy, hogy a 25 már nincsen olyan messze, mint egykor, ráadásul szűz is vagyok még. Csók sem volt, nem azért mert nem volt rá lehetőség vagy féltem volna tőle, hanem mert nem éreztem a dolgot. Ez lett volna az elsőm amúgy😕...

Tudom, sokan ez alapján már azt mondanák, hogy hagyjam, de nekem nagyon nehezen jött már ez a randi is össze, tökre elvagyok keseredve☹️, hogy veszekedéseket leszámítva megértjük egymást, látszik hogy bejövök neki, csak hát ő nem jön be nekem. Úgy érzem a közeljövőben nem lesz túl sok lehetőségem közelebb kerülni lányokhoz, ez is egy csoda, hogy egyáltalán összejött. Egyrészt azért, mert ennyire szarul megy a társkeresés/csajozás, másrészt bűntudatom van, hogy látszik neki bejövök és tök úgy tűnt hogy jól érzi magát, csak nálam nem műkszik a "kémia". Igazából már az is, hogy "elmenni egy randira egy lánnyal" konkrétan rajta volt bakancslistámon.

Mielőtt valaki az "egyalkalomrajóleszaztándobod"-al jönne, a lány komoly kapcsolatot keres, én is inkább arra vágyom egyébként, ekkora szemétláda meg nem vagyok, hogy csak hülyítsem és kihasználjam, szóval arról szó se lehet a részemről, az ilyesmi megbocsáthatatlan. Amúgy meg még a saját apám is ezt javasolta amikor elmeséltem neki, szóval gondolom nem is csoda, hogy így alakultak a dolgaim, ha ilyen ember nevelt fel🙄...

2023. aug. 14. 20:29
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Mi volt a vita tárgya?
2023. aug. 14. 20:55
 2/10 A kérdező kommentje:
#1: Hát nem szeretném konkrétan leírni mi, de a randi szervezésénél már összekaptunk, illetve volt olyan is, amikor azt gondolta lenézem. Bár én magamat hibáztatom inkább, hiszen elég tapasztalatlan vagyok.
2023. aug. 14. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
36%
Illedelmesen elnézést kértél?
2023. aug. 14. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha ő komoly kapcsolatot akar és tetszel neki, de ő neked nem, akkor hiába adsz esélyt a dolognak. Az lesz, hogy fájdalmat okozol neki és azt szerintem nem szeretnéd, úgyhogy én azt tanácsolom, hogy engedd el. Úgy mindketten kaptok lehetőségez arra, hogy más emberekkel talizattok és "kifogjatok" olyatn személyeket akikkel kölcsönös lesz az érzés. Ha vele maradsz, mindkettőtök idejét húzod azon kívül, hogy bántod, te meg bűntudatot érzel, semmi értelme komolyan. Majd akad más, hidd el. :)
2023. aug. 14. 21:09
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Nyűg lenne neked ez a kapcsolat. Normális esetben az elején nem veszekednek az emberek, mert fel vagy dobódva a másiktól és elnézel neki apróságokat. Ha már most összekaptok, akkor kb az egész kapcsolat ilyen hisztis, veszekedős lenne.
2023. aug. 14. 21:30
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Basszus már ott megbicsaklanál, ha őszinte lennél vele. Mondd csak meg neki őszintén: nem jössz be nekem, aztán nézd meg, vajon ő mit reagál. Nem értem mit gondolsz....

"csak hát ő nem jön be nekem". ENNYI. Ne máson verd le a nyomorod, hogy még nem voltál nővel. Hagyd békén.

2023. aug. 14. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

"Mielőtt valaki az "egyalkalomrajóleszaztándobod"-al jönne, a lány komoly kapcsolatot keres, én is inkább arra vágyom egyébként, ekkora szemétláda meg nem vagyok, hogy csak hülyítsem és kihasználjam"

Hát figyi én is hasonló kategória vagyok mint te.

Aztán ilyen helyzetben az dönt hogy mennyire kívánod őt szexuálisan. Ha annyira sem kívánod hogy megcsókold akkor ezt nagyon felesleges erőltetned.

Ha legalább annyira kívánnád hogy meg is dugd, és eltöltesz vele egy kielégítő estét mondjuk, akkor utána már tiszta fejjel tudni fogod hogy mit is akarsz tőle.

Mert azelőtt leginkább csak a kangörcs vezérel hogy akarod őt.

Ha semmi ilyesmi nincs amikor róla van szó akkor el kell tőle búcsúzni, értelmetlen az egész

A bakancslistád ugyis ki van már lőve:)

2023. aug. 15. 06:46
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Dedó kategória, kedves nemtudomhány éves, de 25-től már nem messzire levő szűz barátom.
2023. aug. 15. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem engedd el a csajt,neki is jobb lesz. majd később találsz valakit,aki jobban bejön .
2023. aug. 15. 08:51
 10/10 anonim ***** válasza:
77%

Van pár megjegyzésem.

1) Ebből normális kapcsolat nem lesz, az tuti. Valószínűleg te is hibáztál, ügyetlen, béna lehettél itt-ott, de ez nem baj. Még gyakorlatlan vagy a nőkkel, meg gondolom sok más dologgal is. A lényeg, hogy a szándék benned van, bele lehet rázódni. A csaj viszont a leírás alapján totál flúgos. Soha nem lesz tőle nyugtod, mindig lesz oka a hisztire. Ha mégsem, akkor majd talál okot. Ezzel nem lehet mit kezdeni.

2) Ismerős a sztorid. Azt hiszem 22 voltam, amikor először randiztam. Egy nálam 4 évvel idősebb és 10 kilóval nehezebb csaj. Igazából nem volt vele baj, tök átlagos testalkat (nagyon magas volt, én pedig szintén magas de marha vékony férfi), de nekem nem tetszett. Ő is akarta a dolgot, én viszont nem tudtam, hogy mit akarok. 4x találkoztunk, de arra sem bírtam rávenni magam, hogy megcsókoljam. Töketlen is voltam és a csaj egyáltalán nem volt vonzó számomra. Ekkor még annyira tapasztalatlan és ostoba voltam, hogy évekbe telt, mire rájöttem csak arra, hogy elsősorban azért nem jött össze a dolog, mert nekem nem tetszett a csaj. 😅

A hab a tortán, és egyben figyelmeztetés neked, hogy utána, bár volt pár randim, de 10 (!) évet kellett várnom arra, hogy egy normális, vonzó csaj összejöjjön. Bár ez sem volt sikersztori, de ezúttal már nem rajtam múlt. Most itt tartok az életemmel.

3) Tanácsok:

a) Nálad persze nem biztos, hogy így lesz, de van rá esély, hogy úgy jársz, mint én. Azt mondanám, ha van hozzá gusztusod és feláll, dugd meg, nagy lelki tehertől szabadulsz. De ha már egy csókig, tapizásig eljutsz, az is hatalmas áttörés! Azt javasolnám, hogy légy önző. De ha nem teszed ezt, megértem azt is, végül is én sem tettem.

b) Ha nehezen megy a csajozás, fejleszd magad. Rengeteg anyag, tipp van fent neten, nem kell érte fizetni. Ha van haverod hasonló cipőben, beszélgess vele. Ha nem teszel érte, mindig csak egy nyomi kisgyerek maradsz, akit maximum majd talán egyszer megszán egy nő és magához vesz. Nem hiszem, hogy erre vágynál. Egy férfinak sajnos meg kell küzdenie a férfiasságért. Manapság ezt nem tanítják, épp ellenkezőleg, elnyomják. Márpedig egy férfiatlan férfi nem vonzó a nők számára.

Érdemes a külső és belső tulajdonságaidat egyszerre fejleszteni (gyúrás, jó öltözködés, arcszőrzet, kommunikáció), emellett jó ha ráfekszel a karrierre is. Fiatalon ez utóbbi még nem elvárás veled szemben, de idővel az lesz.

c) Gondolom neten ismerkedsz. Ha nem vagy kimondottan jóképű, de minimum átlag feletti külsejű, konkrétan 0 sikerre számíthatsz. Nulla, azaz nulla. Maixmum talán súlyosan elhízott, borzasztó ronda nők állnak veled szóba. A netes ismerkedés a nők és a szépfiúk terepe, nem az átlag pasi számára lett kitalálva. Javaslom az élő ismerkedést, menj emberek közé, akár kifejezetten ismerkedős klubba is, ott idősebb nők közt lesz sikered. Ha sok a fiatal, akkor köztük is, csak aktívan kell próbálkozni. (Itt jegyzem meg, én élőben szinte soha nem próbáltam ismerkedni, ez a "c" tanács számomra is csak elméleti)

2023. aug. 16. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!