Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz folytatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz folytatás?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal randiztunk, második alkalommal úgy alakult, hogy megtörtént a dolog, utána viszont nem tudtam összeegyeztetni vele a randit. Szerinte túl sietős a történet és át kell gondolnia a folytatást. (Elvileg mindketten komolyabban gondoljuk) Volt már olyan veletek, hogy amiatt nem folytattátok, mert gyorsan történtek a dolgok?

2023. máj. 16. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen, volt. Ezért nem szexelek már hamar, mert nálam utána elszáll a varázs. Először meg kell ismerni egymást, megszilárdítani a dolgot, utána jöhet a szex. Tanulópénz volt.
2023. máj. 16. 15:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez az elszáll a varázs nekem olyan megfoghatatlan…. Ha 2-3. Randin történik meg akkor már nem érdekel, de ha csak 15.-en akkor meg igen? Szerintem akkor vagy komolyan érdekel az elejétől fogva, vagy akkor sem érdekel a másik igazán.
2023. máj. 16. 15:26
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
#2 pedig engem nagyon érdekelt az elején a pasi, pillangók repkedtek a hasamban, majd 3. randin szex és bumm, mintha elvágták volna. És ilyen nem egyszer előfordult. Olyan érzés, mintha utána már nem érdekelne annyira az illető, mert a lényeg már megvolt.
2023. máj. 16. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

2-es "mert a lényeg már megvolt"

Akkor nem is érdekelt igazán, csak "azt" akartad tőle.

2023. máj. 16. 15:39
 5/13 anonim ***** válasza:
43%
#4 nem csak azt akartam tőle.
2023. máj. 16. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen volt neki a szex? Lehet nem volt jó élmény és elmúlt a varázs.

Ez is opció.

2023. máj. 16. 15:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Elvileg a szexel nem volt gond. Az 1 és 3-as válaszolóhoz hasonló a szituáció, csak azt nem értem, hogy mi ez, vagy miért hátrál meg ilyenkor akkor a másik fél, ha elvileg nem csak arra ment ki a játék.
2023. máj. 16. 16:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
#7 nem tudom, csak nekem utána már olyan fura ismerkedni. Nem jó ezt elsietni, nem sok tartós kapcsolat lesz abból, ha valakivel egyből összefekszel.
2023. máj. 16. 16:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Minden ember más, nálam pont addig van a nagy feszengés. Kapcsolat szempontjából meg lényegtelen szerintem, hogy mikor történik meg, azon múlik, hogy mindkét fél akarja-e. Hát akkor ebben az esetben valószínűleg nem lesz folytatás
2023. máj. 16. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett felépítve érzelmileg a kapcsolat számára. Vannak olyan emberek, én is ilyen vagyok, akiknek minden lépésnek be kell érnie különben olyan érzés, mintha egy szálat amin haladsz valaki nyissz elvágna.
2023. máj. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!