Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lesz folytatás?
Nem valószínű, hogy lesz folytatás. A szex sem lehetett kimagasló. Ha nem is élveztem, idegen embernek akkor sem mondanám meg, mert a férfiak kiszámíthatatlanok, nem lehet tudni, hogy melyik kattan meg egy ilyen visszajelzés után. Tehát nem tudom, hogy mit takar az "elvileg nem volt gond", de valszeg nem volt nagy szám neki.
A másik, hogy igen, ha túl korai a szex, nincs érzelmi töltet és nem is volt különösebben jó, akkor nagyon nincs miért tovább ismerkedni. Ha már van érzelmi kapocs és nem volt olyan jó a szex, akkor az érzelmi kapocs lesz az alap, ami miatt érdemes lesz a szexen javítani és megvárni, hogy összeszokjunk. Ha ez hiányzik, akkor kár időt és energiát feccölnibaz összeszokásba.
12. Pontosan. Aki tartós kapcsolatot keres, nem pár randi után fog valakivel ágyba bújni. Nem is pár hónapig fog tartani az adott kapcsolat.
Teljesen egyetértek, nem értem a kérdező miért nem érti. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!