Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lesz folytatás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lesz folytatás?

Figyelt kérdés
Egy lánnyal randiztunk, második alkalommal úgy alakult, hogy megtörtént a dolog, utána viszont nem tudtam összeegyeztetni vele a randit. Szerinte túl sietős a történet és át kell gondolnia a folytatást. (Elvileg mindketten komolyabban gondoljuk) Volt már olyan veletek, hogy amiatt nem folytattátok, mert gyorsan történtek a dolgok?

2023. máj. 16. 15:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy lesz folytatás. A szex sem lehetett kimagasló. Ha nem is élveztem, idegen embernek akkor sem mondanám meg, mert a férfiak kiszámíthatatlanok, nem lehet tudni, hogy melyik kattan meg egy ilyen visszajelzés után. Tehát nem tudom, hogy mit takar az "elvileg nem volt gond", de valszeg nem volt nagy szám neki.

A másik, hogy igen, ha túl korai a szex, nincs érzelmi töltet és nem is volt különösebben jó, akkor nagyon nincs miért tovább ismerkedni. Ha már van érzelmi kapocs és nem volt olyan jó a szex, akkor az érzelmi kapocs lesz az alap, ami miatt érdemes lesz a szexen javítani és megvárni, hogy összeszokjunk. Ha ez hiányzik, akkor kár időt és energiát feccölnibaz összeszokásba.

2023. máj. 16. 17:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ti férfiak mindig azt hangoztatjátok, hogy nem a “mikoron” múlik, ehhez képest nekem csak abból lett tartós kapcsolatom, akikkel legalább 3-4 hétig nem szexeltünk. Ha 1-4. randin szex volt, azokkal még lehet egy ideig “jártunk”, de pár hét után megcsaltak, rámuntak stb. Szóval de, rohadtul számít.
2023. máj. 16. 17:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12. Pontosan. Aki tartós kapcsolatot keres, nem pár randi után fog valakivel ágyba bújni. Nem is pár hónapig fog tartani az adott kapcsolat.

Teljesen egyetértek, nem értem a kérdező miért nem érti. :/

2023. máj. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!