Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl reagáltam, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagáltam, vagy tényleg nem fer egyszerre több emberrel is ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel másfél hete ismerkedek. Mondta, hogy szokott más pasikkal is beszélgetni, de semmi komoly, egy pasi van aki tetszik neki, de ő csak a képeit lájkolgatja. Rendben, nem esett rosszul, velem is megesett már ilyen. Most viszont kozölte, hogy 2 napja írt neki a pasi, és válaszolt is, csak eddig nem mondta el

Közben mi már a találkozót tervezgettük, tehát nekem elég komolynak tűntek a szándékai. Most folytassam az ismerkedést azzal a tudattal, hogy közben azzal chatelget, aki egy városban lakik vele (én nem) és még tetszik is neki? Mondtam, hogy bocsi, de nem szeretnék b opció lenni.

Túl féltékeny vagyok és folytatni kéne, vagy jogosan érzem, hogy hülyére vettek és keressek olyat, aki nem egyszerre három embert hülyít?:D

2023. dec. 4. 16:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

Míg a múlt irányít addig gyanúsítani fogod az összes párod. Nem árt nyitott szemmel járni, de érted...

Ismerkedni kell ha van lehetőség több emberrel is és lesz egy akivel kölcsönösen egymást fogjátok választani, vagy csak egymásra fogtok koncentrálni.

2023. dec. 4. 16:41
 12/29 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az egóddal van gond. Hogy várhatod el, hogy egy kis netes írogatás során benned lásson valakit, aki kiszorít mindenki mást? Találkozó után ne írogasson senki másnak, szerintem ez a korrekt, még nem is találkoztatok már meg akarod szabni, kivel beszélgessen és miről, ha téged akar?:DD Bármikor megtetszhet neki egy srác, onnantól a "tiéd", hogy jártok, addig szabad préda. Nem nyűgözted le annyira írásban, hogy csak téged akarjon, de nemár, hát nem is kell! Élőben dőlnek el a dolgok, addig minden más hamis képet ad.

Találkozz vele, különben ezerévig várhatsz, hogy valaki belédzúgjon csetelés közben pár nap alatt, és ez még élőben is megmaradjon.

2023. dec. 4. 16:55
 13/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. A végső konklúzióm az, hogy nekem sem kellett volna örök hűséget fogadnom, és nem is kellett volna ezt elvárnom tőle. Lehet, hogy túlreagáltam, és kicsit túlságosan is beleéltem magam.
2023. dec. 4. 17:00
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Istenem minek kell ilyeneket megosztani egy kvázi idegennel?? Nyilván mindenki össze-vissza írkál meg ismerkedik, ez erről szól, de nem a potenciális egyéb jelöltekről beszél a másiknak... ezt a marhaságot.
2023. dec. 4. 17:05
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Istenem, de még sose láttad. Ezerötszáz helyen bukhat a történet, nyilván nem fogja fixnek venni a kis 0,000023 százalékotokat hogy összejöttök. Milyen komoly. Sehol nem komoly az még, nem is ismeritek egymást. Miért kellene bezárnod őt? A konkurencia arra való, hogy jobb legyél náluk, amíg még nem is ismeritek egymást. Ha már összejöttök, és minimum egy szenvedélyes csók bizonyítja a kémiát, onnantól lehet pattogni a nőnek.
2023. dec. 4. 17:14
 16/29 A kérdező kommentje:
Jogos utolsó, egyet értek. Mondom, túlreagáltam, elismerem:D
2023. dec. 4. 17:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"de ha minden nap azt irja, hogy szeretlek"

Hu ezt nem is láttam. Akkor viszont szerinte offold. EZ nagyon durva hogy nem is látott személyesen és "szeret".

2023. dec. 4. 17:19
 18/29 anonim ***** válasza:
60%
Ezt én is offolnám, a csaj nagyon defektes. Bár ez sejthető volt, ha itt ismerted meg.
2023. dec. 4. 18:36
 19/29 anonim ***** válasza:
65%

Te csak egy b opció vagy neki. Magyarul ha a másik sráccal összejön majd neki valami, akkor te mész a levesbe.

Én elengedném..

2023. dec. 4. 22:15
 20/29 anonim ***** válasza:
70%
Nem a kérdező a b opció neki, mivel még nem ismeri. Csak van neki néhány opció, akiket nem ismer. Nem értem miért gondolják hogy egy sosem látott ember egyenlő ilyen személyes névmásokkal hogy "Te". Az csak egy fiktív személy igazából amíg sosem látta.
2023. dec. 4. 22:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!