Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Túl reagáltam, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagáltam, vagy tényleg nem fer egyszerre több emberrel is ismerkedni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel másfél hete ismerkedek. Mondta, hogy szokott más pasikkal is beszélgetni, de semmi komoly, egy pasi van aki tetszik neki, de ő csak a képeit lájkolgatja. Rendben, nem esett rosszul, velem is megesett már ilyen. Most viszont kozölte, hogy 2 napja írt neki a pasi, és válaszolt is, csak eddig nem mondta el

Közben mi már a találkozót tervezgettük, tehát nekem elég komolynak tűntek a szándékai. Most folytassam az ismerkedést azzal a tudattal, hogy közben azzal chatelget, aki egy városban lakik vele (én nem) és még tetszik is neki? Mondtam, hogy bocsi, de nem szeretnék b opció lenni.

Túl féltékeny vagyok és folytatni kéne, vagy jogosan érzem, hogy hülyére vettek és keressek olyat, aki nem egyszerre három embert hülyít?:D

2023. dec. 4. 16:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Igazából most ennyi erővel te is ismerkedhetnél mással ugyanúgy, de teljesen rendben van, ha neked ez nem fér bele sem a te, sem az ő részéről.

Nekem ebben a sztoriban az sántít, hogy neki az a srác "tetszik". Mert amúgy te neki nem, vagy mi? Én igazából emiatt keresnék mást, nem amiatt, hogy mással is beszélget, most akkor szabad a gazda neked is.

2023. dec. 4. 16:07
 2/29 A kérdező kommentje:
szabad a gazda nekem is, de akkor meg minek ismerkedjek vele?:D marmint erted mire szeretnek kilyukadni. de tegyuk fel, nem sertodok meg, hanem mellett elkezdek en is ismerkedni, aztan lesz ami lesz. csak akkor hol az oszinteseg?:D de rendben, megertem, igy mukodik a vilag. igazabol engem is inkabb az zavar, h az a pasi eleve tetszik neki...
2023. dec. 4. 16:10
 3/29 anonim ***** válasza:
60%
Teljesen normális egyszerre több emberrel ismerkedni a randizás kezdeti időszakában. Ti nem vagytok exkluzívak még, még csak egy pár sem, tehát nem értem, mire fel várod el, hogy csak mert terveztek egy találkozót, ő már senkire rá sem nézhet. Azt nem értem, minek az orrodra kötnie, hogy ki tetszik neki még, ezt elismerem. De nem hidd azt, hogy csak mert te találkozni kívánsz egy nővel, ő már minden más lehetőséget el fog vetni miattad.
2023. dec. 4. 16:13
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
#2: Mint ahogy írtam, ha nem fér bele neked, akkor ne tedd. Értem én, hogy az nem őszinte, de ennek is megvan az előnye, hiszen össze tudod hasonlítani hogy a másik lánnyal vagy lányokkal milyen volt a randi ő hozzá képest és fordítva. 1-es voltam.
2023. dec. 4. 16:14
 5/29 A kérdező kommentje:
hat rendben, en is akkor inkabb ezt fogom csinalni. csak rosszul esik.
2023. dec. 4. 16:15
 6/29 anonim ***** válasza:
70%
"csak akkor hol az oszinteseg?" - teljesen őszinte volt veled.
2023. dec. 4. 16:21
 7/29 A kérdező kommentje:
hat nem tudom. en nem akarok arra a sorsra jutni, hogy majd lecserelnek ket het mulva, aztan ennyi. ebbol en nem kerek, koszonom. ha nem alakultak volna ki erzelmek akkor rendben, de ha minden nap azt irja, hogy szeretlek, az mar kicsit fura. mindenesetre ertem a ti allaspontotokat is, es valoszinuleg nekem is el kellene tudnom fogadni, hogy az emberek nem csak egy emberrel ismerkednek egyszerre, es ilyen szempontbol en sem voltam mindig szent. csak sajnos volt egy egesz rossz emlekem ilyen eset kapcsan, aztan nem akarom ujra atelni. nekem ez lelkileg tul megterhelo lenne, folyamatosan azon izgulni, hogy mikor leszek kidobva, es hogy hiaba teszek meg mindent, a masik srac majd 2 nap mulva agyba viszi, en meg hetekig udvarolgatok, aztan ennyi. :D
2023. dec. 4. 16:26
 8/29 A kérdező kommentje:
en eltem csak bele magam tulsagosan.
2023. dec. 4. 16:29
 9/29 anonim ***** válasza:
82%
#7: Mármint neked írja minden nap, hogy szeret? De nem társkeresőn ismerkedtek vagy hol, hogyan? Mi alapon ír ilyeneket, másfél hét után? Szerintem hagyjad, már csak emiatt is.
2023. dec. 4. 16:32
 10/29 A kérdező kommentje:
itt kezdtunk el beszelgetni. mindenesetre azert magamat is hibasnak erzem valamennyire. regi kapcsolatom eleg toxikus volt, senkivel sem beszelhettem aki no nemu, o meg rendre megcsalt, es versenyeztetett mas pasikkal. ezert reagaltam valoszinuleg hevesebben erre az egeszre, es ezert lenne szuksegem a ti tanacsotokra, hogy kulso szemlelokent hogyan ertelmeznetek a helyzetet. en nem tudok tisztan gondolkodni, hogy oszinte legyek. ha valakinek lenne kedve segiteni, akar csak kapcsolat temaban elvonatkoztatva a kerdestol azt szivesen vennem. :D
2023. dec. 4. 16:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!