Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenétek egy párkapcsolatba olyan nővel, aki várandós (rólam van szó), de lelépett a férje mellőle és egyedül maradt kismamaként?
Nagyon kemény a helyzet, vagy inkább eléggé szomorú. Évekig küzdöttünk, hogy babánk legyen, és szépen el is távolodtunk egymástól ez idő alatt. Aztán lebukott a férjem, mert volt neki valakije mellettem, mondta, hogy ő már nem szeret ,és új életet akar kezdeni. Elengedtem, mert ezek után már én sem tudtam rá úgy nézni, mint korábban. Aztán ahogy elköltözött rá pár hétre kiderült, hogy babát várok (igen, tőle, mert jól színészkedett és volt szinte a bejelentése napjáig köztünk szexuális kapcsolat is).
Ez nyilván nagy boldogság ennyi év után, de egyedül vagyok és bevallom, hiányzik egy társ mellőlem. Nyilván most a baba az első , de ti ha megismerkednétek egy ilyen helyzetbe került nővel, látnátok esélyt arra, hogy ebből akár kapcsolat is lehet? Mondjuk tökre megértem azt is, ha valaki nem akar részese lenni más férfi gyermekének az életében. Csak kíváncsi vagyok, mi a nagy átlag véleménye.
Nem. Inkább döglenék meg egyedül, mint,hogy valaki más gyerekét neveljem valakivel.
Ha van egy gyereked teljesen mindegy,hogy felszedsz egy krapekot vagy nem. A gyerek összeköt a volt férjeddel, az új pali meg csak egy pótlék palimadár.
Nekem ez a véleményem.
A gyerek komolyabb kapocs, mint a házasság.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!