Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenétek egy párkapcsolatba olyan nővel, aki várandós (rólam van szó), de lelépett a férje mellőle és egyedül maradt kismamaként?
Nagyon kemény a helyzet, vagy inkább eléggé szomorú. Évekig küzdöttünk, hogy babánk legyen, és szépen el is távolodtunk egymástól ez idő alatt. Aztán lebukott a férjem, mert volt neki valakije mellettem, mondta, hogy ő már nem szeret ,és új életet akar kezdeni. Elengedtem, mert ezek után már én sem tudtam rá úgy nézni, mint korábban. Aztán ahogy elköltözött rá pár hétre kiderült, hogy babát várok (igen, tőle, mert jól színészkedett és volt szinte a bejelentése napjáig köztünk szexuális kapcsolat is).
Ez nyilván nagy boldogság ennyi év után, de egyedül vagyok és bevallom, hiányzik egy társ mellőlem. Nyilván most a baba az első , de ti ha megismerkednétek egy ilyen helyzetbe került nővel, látnátok esélyt arra, hogy ebből akár kapcsolat is lehet? Mondjuk tökre megértem azt is, ha valaki nem akar részese lenni más férfi gyermekének az életében. Csak kíváncsi vagyok, mi a nagy átlag véleménye.
Terhessen ismertem meg a mostani párom. 2 hónapos voltam. Számára nem volt taszíto tudta hogy azért hagytam el az apját és költöztem haza a szüleimhez mert vert az akkori férjem miután megtudta hogy baba lesz. Azóta megszültem a baba a mostani párom nevére került, ő volt az aki végigcsinálta velem a terhességet aki érezte ahogy rúg aki bent volt a szülésnél. Mikor a pici megszületett egybe költöztünk. Van időm ápolni a kapcsolatot és van időm a lányunkra.
Szerintem van neked is esély.
Várandóssal?
Nem.
És még akkor sem ha megszületett.
És ezt nem csak itt gyakorin mondják az emberek.
Én se tudom miért vagyok lepontozva. Pedig az igazat írtam.
24
A legjobb amit tehetnél, és utána már nőhetnek az esélyeid annál akinek nem gond a gyerek....
Szépen hazaköltözöl a szüleidhez, hogy tudjanak segíteni. Szépen maradsz a babával - gyerekkel míg oviba nem kerül.
Majd elkezdhetsz dolgozni. Egyedül 1 gyerekkel nem lesz piskóta pláne várandósan.
Aztán nem tudom hol laksz most, esetleg elköltözhetsz a szülőktől.
És elkezdhetsz ismerkedni.
Ha 50 év körüli leszek és nem lesz senkim, talán akkor átgondolnám h nem e gond egy idegen gyerek, de addig míg baba és nem kerül oviba, addig biztosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!