Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belekezdenétek egy párkapcsolatba olyan nővel, aki várandós (rólam van szó), de lelépett a férje mellőle és egyedül maradt kismamaként?
Nagyon kemény a helyzet, vagy inkább eléggé szomorú. Évekig küzdöttünk, hogy babánk legyen, és szépen el is távolodtunk egymástól ez idő alatt. Aztán lebukott a férjem, mert volt neki valakije mellettem, mondta, hogy ő már nem szeret ,és új életet akar kezdeni. Elengedtem, mert ezek után már én sem tudtam rá úgy nézni, mint korábban. Aztán ahogy elköltözött rá pár hétre kiderült, hogy babát várok (igen, tőle, mert jól színészkedett és volt szinte a bejelentése napjáig köztünk szexuális kapcsolat is).
Ez nyilván nagy boldogság ennyi év után, de egyedül vagyok és bevallom, hiányzik egy társ mellőlem. Nyilván most a baba az első , de ti ha megismerkednétek egy ilyen helyzetbe került nővel, látnátok esélyt arra, hogy ebből akár kapcsolat is lehet? Mondjuk tökre megértem azt is, ha valaki nem akar részese lenni más férfi gyermekének az életében. Csak kíváncsi vagyok, mi a nagy átlag véleménye.
Ott van pl tesóm, ő is egy 3 hónapos terhes lánnyal jött össze. Azóta már 1 éves a kicsi, jól elvannak, de őknterveznek közös gyereket is.
Szerintem az, hogy a közös gyereket kizárod, beteszi a kaput annál is aki nyitott lenne rád.
"Na, ha másnak nem szülnél, akkor mégis csak a férjedbe vagy szerelmes."
Szerintem inkább te vontál le helytelen következtetést anélkül, hogy végiggondoltad volna az egyéb lehetséges okokat.
Végtelenül kiábrándító, ha a nő az előző kan kölykét készül kinyomni közben meg még pasizni akar.
És végtelenül perverz az a hím, aki bevállal egy nem tőle terhes nőt.
Egy több éves kapcsolat , de még 1 éves kapcsolat után sem egészségéges új kapcsolatba menekülni.
Nem a gyermek a probléma , hanem az , ha ezt tervezed akkor lehet társfüggő vagy de a férfiak annak fognak nézni, és társfüggő személlyel olyan férfi akinek rendben van az önértékelése nem vagy csak nagyon egyedi esetben kezd kapcsolatot
Hogy lehet jelenleg ez a legnagyobb problémád? Te jóisten...
Láttál már kisbabát? 24 órás munka.. mikor lenne szerinted időd ápolni egy friss kapcsolatot? Van itt azért baj rendesen...
Hát szerintem meg a gyerek is probléma.
Tudod, ha valaki egy hosszú kapcsolat után búfelejtőként kalandozni kezd, arra azt mondom, oké. De egy leendő anyábak hogy az istenbe ez a prioritás?
Illetve a férfiak többségének igenis taszító a gondolat, hogy egy másik férfi gyereke növekszik a partnerében...
"Belekezdenétek egy párkapcsolatba olyan nővel, aki várandós (rólam van szó), de lelépett a férje mellőle és egyedül maradt kismamaként?"
Ugye nem gondolod komolyan, hogy akadna normális férfi, aki várandós nővel kezdene ki?
Basszus millió dolgot van és lesz és téged a férfiak érdekelnek? Miért nem csodálkoznék azon, hogy volt nyomós oka annak, hogy egyedülálló anya leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!