Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várandós, illetve kisgyermekes csinos Anyukának ismerkedni, randizni gáz/nem illik?
A férjétől még nem vált el (férj megcsalta illetve nyitott kapcsolatot szeretett volna, a feleség nem), de teljesen normális, mondhatni baráti maradt a viszony közöttük, nincs harag és a születendő gyermeket is együtt, megosztva nevelik majd fel.
Az Anyuka 30-as évek elején jár, koránál fiatalabbnak is néz ki, szeretne ismerkedni, de nem pót apukát vagy olyat, aki eltartja keres, illetve nem is szex kapcsolatot.
Az a megosztás már a születést követően elkezditek, vagy amíg szoptatós anyuka vagy, addig veled lesz a gyerek?
Elsőre borzasztóan bizarrnak hat egy terhes nővel randizni, de az sem tűnik éppen jackpot-nak, hogy együtt lehet majd tologatni veled az ismerkedés közben a babakocsit.
Plusz házas vagy még.
Nekem nem tűnne jó ötletnek egy ilyen katyvasznba betársulni, de ha tényleg csinos vagy, akkor is egy percig sem hiszem, hogy ne lenne dögivel próbálkozó.
Hát szerintem eleve komolytalan, hogy egy hosszú, elkötelezett kapcsolatból csak úgy átkattintja az agyát, és rögtön készen áll egy új kapcsolatra vagy akár ismerkedésre.
Ráadásul terhesen vagy kisbabával azért nagyon sok változás van az életben, és ezek általában kitöltik a kisgyerekes lét első fél-egy évét. Sokszor - mint a példában is látható - még a gyerek apja se tudja ezeket a változásokat könnyen venni, hát egy idegen férfi mit szeretne egy ilyen szituban?
Szerintem nem oké, de mondjuk nem is voltam ilyen helyzetben még.
Elég kétségbeesettnek tűnik nekem is, mintha bizonyítani akarná a férjének, hogy ő is fel tud csípni valakit... vagy önmagának... vagy persze anyagi/lelki segítséget keres. De nem hinném, ez egy elgyászolt kapcsolat lenne, ami már barátsággá is alakult rögvest. Ez inkább valami irreális elméleti elvárás lehet, de nem hiszem, az érzelmek is követték már.
Szülés előtt inkább örülni kell, hogy ha minden rendben megy és egészségben. Mert sokan kórházba kerülnek ezzel-azzal. Nem kell amazont játszani, úgy csinálni mintha a gyerek nem is létezne, és csak esztétikai "baki" a nagy has. Gyermekágyas, kisbabás hónapok alatt szintén nem tudom elképzelni hova fér bele a randizgatás, ha pl. klasszikusan 2-3 óránként szoptat. Nem azért írom ezt, hogy mit illik, megértem, hogy társra vágyik meg megerősítésre, hogy ő is fontos, de egyszerűen nem ez az az időszak, amikor olyan rendben szoktak lenni a nők, hogy illatosan belibbenve sétálgassanak valami kvázi idegennel a naplementében. Hanem ha pont nem is véreznek hetekig, alszanak jóval kevesebbet, mint szeretnének, meg nem folyik a mellük vagy fáj a császárheg vagy az aranyér, mert egy mázlista... akkor is jellemzően bármin elsírják magukat, bizonytalanok, meg kell szokni az új szerepet, a kvázi új testet, és a nonstop felelősséget. Biztos van olyan lányregény, amikor pont ilyenkor jön szembe pont a királyfi. De ha mégse, hanem csak akárhányadik lesz az mondjuk, akkor egy ilyen brazil szappanopperás időszak, amikor ide-oda reménykedik, lelkileg rosszabb, irdatlan önostorozáshoz vezethet. Közben meg ott van a gyereked, akitől meg lehet azért kapni az intimitás, összebújást, s akit feltétel nélkül lehet szeretni. Szóval persze ez egy más minőségű kapcsolat, de szerintem érdemesebb átélni teljes figyelemmel, szívvel ezt az időszakot, mert nem jön vissza, s most nem kifelé ellőni az energiákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!