Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek az első randik?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az első randik? Kínos csend?

Figyelt kérdés

23F

Középiskola alatt nem volt szerencsém sajnos randizgatni, én voltam a kövér gyerek, egy csepp önbizalmam sem volt.

Összeszedtem magam, igyekszem ismerkedni.

Egy lánnyal alakult is egy darabig, de aztán hónapok után úgy döntött, hogy ő nem tudná elképzelni hosszútávon.

Mondjuk addig nem volt rossz, tapasztalatnak meg inkább jó, nem haragszom igazán, korrektül váltunk el.

Na de a kérdés lényege.

Általában jól el szoktam beszélgetni emberekkel, barátokkal, de akár idegenekkel is.

Ellenben már 2 lánnyal is jártam úgy, hogy egyszerűen elfogy a téma egy kis idő után, aztán kínos csend, nem az igazi hangulat.

Igyekszem érdeklődni (illetve tényleg érdeklődöm, hát azért vagyok ott) felőlük, storyzgatok, kis viccelődés.

De sajnos van, hogy beáll ez a szitu.

Mit kellene máshogy tennem, miben javíthatnék magamon, mire figyeljek? Persze, lehet, hogy a másikban is van hiba, sőt, de azzal nem tudok mit tenni, én megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet beletenni a dologba. :)

Normális, hogy ez előfordul egy első találkakor? Én azt mondanám, hogy szerintem igen, hisz olyan emberekkel is ki lehet fogyni a témából akiket ezer éve ismerünk…

2023. nov. 20. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
97%

Mindkettőn múlik, egyformán.

Beszélgess vele úgy, mint bárki mással. Őszintén.

Volt, amikor így áthidaltam a nagy csendet, lazán, kedvesen mosolyogva: “Na, ilyenkor mondják, hogy angyalka szállt el felettünk, amikor beáll a nagy csend. Mire gondolsz ilyenkor?”😁

2023. nov. 20. 23:44
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
A csend alapvetően jó dolog. Mikor kínos? Akkor, ha nem természetes, vagy nem örülsz neki. Akkor valószínűleg nem vagytok egy hullámhosszon.
2023. nov. 20. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyenekből nem lesz folytatás.

Egy jó randin úgy beszélgettek, mintha ezer éve ismernétek egymást. Nekem volt, hogy két buszt késtem le, mert elbeszélgettük az időt. Abból lett is kapcsolat.

2023. nov. 21. 05:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Sikeres randin nem fogy el a téma, hiszen egy hullámhosszon vagytok, követi, folytatja a mondandód, így sose fogy el a téma. Ha valakivel 1-2 órát nem tudsz úgy beszélni, hogy szimpatikus és meg akarod ismerni, az azt jelenti nem passzoltok.
2023. nov. 21. 07:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti, hogy a beszelgetesben elakadsz a valtasnal, ahol a felszines temak utan jonnek a nehezebb temak. Tobbesszamban irom, mert ketten ultok ott. Ehhez persze kell egy muveltseg, tajekozottsag. A felszines temak azok, ami neutralisak, idojaras stb. A melyebb reszek, amikor mar velemenyt cserelgettek. De lehetoleg ne ilyen celeb meg hasonlo temakban, hanem ertelmes felnott emberek temaiban. Az ezutani szint mar a durcan megoszto resz, azt lehetoleg keruld. Vallas, haboru stb.
2023. nov. 21. 09:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Én pontosan emiatt tartom gáznak az ismeretlenekkel, kifejezett társkeresési céllal való találkozást. Nekem szükséges az ismeretség, a barátság, hogy el tudjak valakiben jobban mélyedni. Egyszerűen nincs meg az érdeklődés bennem egy vadidegen ember iránt, ami borítékolná a kínos csendet, vagy a felszínes, bugyuta beszélgetéseket egy ilyen találkozó során.

F

2023. nov. 21. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, ha neten jól kijövünk és sokat beszélünk előtte, akkor fixen jó lesz a randi is, semmi kínos csend vagy legalább is nem sok, össze is jöttem velük. Persze vannak szar első randik is.
2023. nov. 21. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy bizonyos fokig ez az ismerkedésre, párkeresésre, de a barátkozásra is ugyanúgy vonatkozik:

Alapvetően, ha valaki szóbaáll veled, már van egy 0. fokú szimpátia (vagy látod az arcán, hogy csak nem akar bunkó lenni, akkor persze hagyod), ha ez megvan (azaz nem akarnak elfutni előled) akkor jön a kövi szint. (Ha már neten megismerkedtek, beszéltetek picit ezt vehetjük kb pipának.)

Ezután jön az amikor találkoztok, és beszélgettek. Van, ami nekem mindig beválik, amióta próbálok nyitott lenni az emberekkel: kérdezz róluk. Imád mindenki magáról beszélni. De ne ilyen vallatós szinten, hanem olyan dolgot érdemes kérdezni, amiről tudod, hogy sokat tud a másik beszélni. (Ezek fontos, meghatározó dolgok) Lehet a munka, vagy, mivel abban a korban vagy(tok) egyetem stb. Amint elkezd róla beszélni, hagyd kiteljesedni/vidd tovább az adott témát. Néha közbeszúrhatsz személyes dolgokat, de fontos, hogy egy randin nem az a cél, hogy magadról beszélj, hanem megismerni a másikat.

Általában, ha érdekled egy picit is a másik felet úgy is visszakérdez, ezt eléggé lehet érezni ilyenkor.

Ezt eléggé nagy vonalakban írtam le, de ha pár randi után már érteni fogod.

Ha a csend kínos (mert nem mindig az), az annyira nem jó. El tudod kerülni ezt valamennyire, ha olyan dolgokról van szó, amiről tudod, hogy valószínűleg ő is hozzá tud szólni, és nem feltétlen a legfelszínesebb téma. A másik tippem pedig az, hogy talán izgulsz, amitől sokszor be lehet görcsölni, hogy jaj mit mondjak aztán a vége az, hogy semmit se sikerül. Plusz az első randi lehet valami olyan, ami közben csináltok valamit és van miről beszélni. (Mozi nem jó, mert max utána tudtok. De pl egy bowling/darts jó lehet. Kiállítás/séta is okés még. De legyenek saját ötleteid!!)

"Mit kellene máshogy tennem, miben javíthatnék magamon, mire figyeljek? Persze, lehet, hogy a másikban is van hiba, sőt, de azzal nem tudok mit tenni, én megpróbálom a tőlem telhető legtöbbet beletenni a dologba. :)"

Na amit írtál kb ezt kell csinálni, lehető legjobb formádat hozni. Ezenfelül gyakorlás, menj el többször, aztán jó lesz ez. Ne feledd a párkeresés sok kudarccal jár, de ez nem a te hibád, hanem mert általánosságban nehéz.

2023. nov. 21. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!