Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány nap "csend" után engedite...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap "csend" után engeditek el a másikat?

Figyelt kérdés

Megbeszéltük, hogy két ünnep között találkozunk, utoljára 25-én beszéltünk. Én írtam utoljára. Tegnap kérdeztem, hogy akkor csinálunk-e valamit, 10 órája seenelte, volt is elérhető azóta, de nem írt rá semmit.

Én vagyok a lány, nem érzem, hogy nekem kéne ismét keresnem...

(ő akart eredetileg találkozni)

2022. dec. 29. 11:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi alapján én se erőlködnék tovább.

Jön màsik.

2022. dec. 29. 11:01
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat típusától, mélységétől, körülményektől, sok dologtól függ.

Ha ez még csak az ismerkedés szakasz, akkor itt pont érdemes lezárni. Minek törnéd magad, ha láthatóan nem érdekled?

2022. dec. 29. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már most elengedném, ha válaszra se méltat. Ismerkedős fázisban szerintem nem érdemes ennek túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Ha ír, ok, ha nem, nem. Majd beszélgetsz akkor mással. Kezeld lazán.
2022. dec. 29. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
Írogatásból soha nem lesz semmi. Ha valakitól akarsz valmit, akkor hívd fel!
2022. dec. 29. 11:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudunk egész nap telefonálni. Ma szerintem a legtöbb ember az üzeneteket preferálja, főleg mi, a fiatalabb korosztály.
2022. dec. 29. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ha akart volna màr keresne.
2022. dec. 29. 11:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ha keresne, akkor is lépj túl rajta. Ez már innentől kezdve becsület kérdése. Én már elvből sem válaszolnék neki, ha esetleg újra írna.
2022. dec. 29. 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján biztosan nem keresném többet. Ha megjelenik valamikor, akkor megkérdezném, hogy ez mi volt és ezt hogy gondolja,
2022. dec. 29. 12:20
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha látta, és nem válaszolt (főleg ennyi idő múlva), akkor felejtős. Én már akkor se írnék neki, ha kegyeskedne meggondolni magát. Egyértelműen nem te vagy a prioritása, egyértelműen semmibe vesz. Engedd el!
2022. dec. 29. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Sajnos láthatóan nem érdekled,nem fogtad meg,nem is töri magát, hogy találkozzatok.

Te vagy a ,, programszervező" a szemében,csak nyilván nincs gerince ezt kimondani neked.Az ilyet meg kell hagyni valaki másnak,akinek úgymond kihívást jelent az efféle viselkedés...

2022. dec. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!