Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban kínos a csend?
Figyelt kérdés
A randikon tényleg kínos a kisebb, 1-2 perces csend amikor egyikőtök sem beszél?
Nekem nem az, engem csak érdekel mások véleménye is.
2016. nov. 20. 16:05
1/6 anonim válasza:
Alapvetően nekem sem az, de amikor látom a másikon, hogy neki kínos, akkor én is úgy érzem.
2/6 anonim válasza:
Nekem sem kínos.
Főleg ha sétálunk, vagy autózunk.
No meg evés közben sem. Szeretem élvezni az ételem és nem beszélek tele szájjal, ezért roppant idegesítő amikor egrecíroztatnak, hogy de hát mondjál már valamit.
3/6 anonim válasza:
Szerintem sem, sőt ha mindkét félnek jól esik csendben is lenni egymás mellett is akkor kifejezetten jó jel.
4/6 A kérdező kommentje:
Legalább nem csak én egyedül gondolom ezt így :) Köszi a válaszokat
2016. nov. 20. 17:47
5/6 anonim válasza:
Én sem beszélek sokat, szóval örülnék, ha a lányt ez nem zavarja.
6/6 anonim válasza:
fontos, hogy miért is van csend, és mivel tudjátok kitölteni azt az időt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!