Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban szeretne tőlem komolya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban szeretne tőlem komolyat vagy csak azért keres mindig, mert nincs más? 25/L

Figyelt kérdés

Azt tudni kell, hogy pár éve szerelmes voltam belé, de akkor ő nem viszonozta, sőt el is utasított azzal, hogy ő egy másik lányba szerelmes (megjegyzem minden pasi vele akart összejönni). Ami azért annyira nem tett jót az önbizalmamnak.

Pár év után folyamatosan keres, találkozásunkkor még virágot is hozott, de én már egyrészt nem érzem azt, amit régen. Másrészt pedig arra gondolok, hogy azért teper annyira, mert elmondása szerint nem talált magának normális csajt, magyarul senkivel nem találkozott vagy randizott.

Szerintetek engem akar, vagy inkább azt, hogy legyen kapcsolata?

2016. aug. 12. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Igazából mindkét variáció lehetséges. Én már voltam úgy vele, h az adott "pillanatban" nem akartam semmit a lánytól, aztán el telt pár év, újra össze futottunk és halálosan bele szerettem. Ez is lehet. De az is, h "ha ló nincs, jó a szamár is" effektus. Ezt igazából csak ő tudatja. És nyilván nem fogja bevallani neked, ha a "B" verzióról van szó. Én a helyedben azt tenném, h személyes találkozót kérek tőle, és a beszélgetést arra fé tetrelem, h mindkét variáció szóba kerüljön, és miután szóba került nagyon figyelem a legaoróbb reakcióit, mimikáit is. Abból talán ki lehet szűrni, ha rutinos vagy.
2016. aug. 12. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Az emberek változnak, a gondolkodásuk is. Nekem is volt már olyan, hogy eszembe se jutott volna egy lányhoz közeledni, de aztán egyszer csak megváltozott a véleményem. Idővel jobban megismertem és rájöttem, hogy talán őt kell megtalálnom és nem másokat keresnem.
2016. aug. 12. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!