Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jól érzem, hogy többet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy többet, komolyat szeretne?

Figyelt kérdés

Nem rég ismertük meg egymást, első találkakor csak beszélgettünk mindenféléről, szóba jött a szex is. Igazából nő létemre nagyon nyíltan beszélek testiségről, ezzel nyilván könnyen felkeltem a Férfiak érdeklődését, de úgy vagyok vele, ha valakit a személyiségem érdekel, az el tud utána vonatkoztatni, aki pedig egy darab húsként tekint rám, az utána úgysem tudja leplezni ha csak meg akar fektetni. Ez amolyan kis "teszt", mikor ismerkedem.

A sráccal néhány napig nem találkoztunk, csak chateltünk, az alatt nagyon sok szexuális utalást tett, így elkönyveltem, hogy csak meg akar d.gni. Majd második találkozó alkalmával megcsókolt, és azóta mintha kicserélték volna. Azt hittem rám fog mászni, megpróbál rávenni hogy szexeljünk... De nem. Sem szavakkal sem gesztusaival nem utalt szexre, csak csókolóztunk, puszilgatott (más pasi egy hónap alatt puszil annyit, mint ő néhány óra alatt:), simogatta az arcom, a kezem, ölelt. Nem fogdosott, nem nyomult, nem is várta hogy magamtól másszak rá. Eleinte azt hittem nem kíván és azért nem próbálkozik, aztán eltűnt ez a gondolat mert nagyon jól éreztem magam vele. Mikor köszöntünk el, meg is jegyezte, milyen furcsa hogy egyikünk sem hozta fel a szexet, és azt mondta rég volt már ilyen vele. Azóta is folyton ír chaten, becézget, sokkal jobban érdeklődik irántam, mint előtte.

2015. júl. 3. 11:05
 1/2 Noren1989 ***** válasza:

Tudja annak a technikáját, h h lehet bejutni a bugyidba ;)

25/F

2015. júl. 3. 11:19
 2/2 Angéla15 válasza:
Hát igen itt két lehetőség van. 1. vagy tényleg többet akar, és komolyan gondolja. 2. Ha csak rá jött, hogy nálad ezzel lehet be vágódni. Szerintem várd ki a végét mert úgy is kiderül, hogy mi a szándéka.
2015. júl. 4. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!