Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csönd randikon?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel eddig kétszer randiztam. Eléggé visszahúzódó és félénk vagyok, nehezen oldódom fel, és talán emiatt lehetett, hogy randi közben többször is voltak pár másodperces csöndek, ahogy sétáltunk, mert éppen nem jutott eszembe semmi, hogy mit mondjak. Nem éreztem egyáltalán kínosnak, mert jól érzem magam vele, de ez a második randin is előfordultak ilyen csöndek, és félek attól, hogy ez hosszútávon fennmarad. Egyébként nagyon kedvelem őt. Az ilyesmi idővel elmúlik? 22/L

2020. nov. 30. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na ne már, pár másodperces csöndek? Ha negyed óráig úgy ültök egymás mellett, mint hal a szatyorban, az gáz, de pár másodperc kell is, hogy elgondolkodjatok azon, amit a másik mondott, hogy picit szusszanjatok stb. Emiatt ne parázz, ha tetszel neki, ez nem fogja feszélyezni.
2020. nov. 30. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező folyamatosan beszélni. Kínos csend és a hallgatás két külön dolog.
2020. nov. 30. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
97%

Az én férjem is ilyen.

De valahogy az első perctől vonzott, imádtam és kész:D

8 éve vagyunk együtt...

Az ilyen pasiknak idő kell kibontakozni.

Sokak szerint gáz, de ha neked bejon, akkor hajrá.

Én egy percig nem bántam meg

2020. nov. 30. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a nyugati emberben van ez a kényszer, hogy egy beszélgetés akkor jó, ha folyamatosan fossa a szót a két fél egymásnak. A keleti kultúrában a csendnek nagyobb szerepe van egy társalgásban, mint a beszédnek. Nem vagyok ilyen keleti guruizé, csak mondom, hogy ez tényleg így van. Én sem vagyok az a beszédes fajta, simán elvagyunk a férjemmel itthon egymás mellett csendben, vagy az utcán sétálva se beszélgetünk folyamatosan, csak akkor, ha van valami mondanivalónk. Nem attól jó egy kapcsolat, hogy folyamatosan dől a sok üres rizsa.
2020. nov. 30. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4+ hozzáteszem, hogy eleinte bennem is volt egy szorongás, amikor ismerkedéskor, a randikon nem tudtam mit mondani. De aztán pont akkor éreztem, hogy elmélyült már a kapcsolatunk, amikor tudtunk mindenféle szorongás és kényszer érzet nélkül csak csendben lenni egymás mellett.
2020. nov. 30. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem a csond a baj, hanem a feszenges.
2020. nov. 30. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!