Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési fázisban ki fizet a randikon?
Aki meghívja a másikat?
Én mondjuk felajánlanám, hogy fizetek még akkor is, ha ő hív el, de szerintem egyébként az a logikus, hogy az fizet aki meghívja a másikat, de lehet rosszul látom. Fura lenne picit, ha elhívsz egy csajt ebédelni és mondjuk nem magától értetődik, hogy te fizetsz..
"Aki meghívja a másikat"
De mivel a nők ismerkedés fázisban sosem hívják meg a férfit ("nehogymár én hívjam el, én vagyok a nő, legyen ennyire férfi"), így ez a változat azt jelenti, hogy a férfi fizet :)
Az első randit a párom fizette
A másodikat is ő akarta (borkóstolón voltunk), de az utolsó két kört én szorgalmaztam fizetni
A harmadikon feleztünk
A negyediken én vásároltam be, ő bort hozott a vacsihoz
A többire nem emlékszem, de általában kivettem a részem, mert nekem így volt tiszta a lelkiismeretem. Az elsőnél hagyni szoktam, mert udvariasság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!