Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedési fázisban ki fizet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedési fázisban ki fizet a randikon?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Felesben? Vagy mindenki a magáét? Vagy felváltva mikor hogy?
2020. ápr. 11. 23:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
25%
A nők elvárják, hogy mindig a férfi fizessen. Ezen a területen valahogy nem ragaszkodnak annyira az egyenjogúsághoz.
2020. ápr. 12. 08:52
 22/31 anonim ***** válasza:
88%

Mindig felajánlom, hogy fizetem a részem, de számomra szimpatikus, ha legalább az első randin nem engedi meg a férfi.

Ha van több randi, akkor meg következő alkalommal én állom a számlát. Jelenlegi párommal ez úgy nézett ki, hogy beültünk enni, ott ő fizetett, aztán elmentunk sütizni, kávézni, ott meg én. Későbbiekben felvaltva, vagy aki szervezte a programot.

És mivel az elején messzebb laktunk egymástól és mindig ő jött autóval (nálam tudtunk kettesben lenni), a benzinpénzt pedig nyilván nem kérte el, így én mindig meleg kajával és téli hűtővel vártam.

2020. ápr. 12. 09:34
 23/31 anonim ***** válasza:
68%

" Jelenlegi párommal ez úgy nézett ki, hogy beültünk enni, ott ő fizetett, aztán elmentunk sütizni, kávézni, ott meg én."

ez a normális hozzáállás. nem fogod elhinni, hogy mégis milyen ritka :(

F

ui: volt egyetemista párom, én dolgoztam már. Persze, hogy általában én fizettem, de még ő is tudott arra figyelni, hogy egy éttermi vacsora után egy fagyira ő hívjon meg. Sosem éreztem, hogy levesz pénzre, pedig masszívan felém billent az összeg ha mindent nézek (programok, kocsi, étel, szállás...)

2020. ápr. 12. 09:38
 24/31 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom, hogy ez mennyire ritka. Magamhoz hasonlóakkal ismerkedem, barátkozom, így a környezetemben mindenki hasonlóan gondolkodik.

De egyébként nem tudom melyik a rosszabb: ha egy nő állandóan elvárja, hogy a pasi fizessen, vagy ha a férfi akkora szarrágó, hogy az első randin egy kávét is sajnál a kiszemelttől.

Első randin olyan helyre kell vinni a nőt, ahol nem kapsz szívrohamot, ha meglátod a számlát. Nem várok el olyan éttermet, ahol fejenként 5 ezer alatt nem lehet megkajálni, de az szarul esne, ha egy összesen 2 ezer forintos számlának elkérné/elfogadná a felét.

2020. ápr. 12. 09:50
 25/31 anonim ***** válasza:
78%
Elsőt azt, aki meghívott (illem). A többit én felváltva szeretem intézni (kiv. ha szülinap-névnap, egyéb meghívós ünnep van), az kevésbé macerás, mint forintra számolni, hogy ki mit fogyasztott... nyilván ez akkor működik, ha a végén mindkét fél kb. ugyanannyit fizet, vagy ha az egyik még nem dolgozik (mert tanul), a másik meg igen, akkor arányosan hasonlót. De sztem az sem gáz, ha mindenki a magáét. A felezést azért nem szeretem, mert nem mindenki ugyanolyan értékben fogyaszt, és akkor az tud igazságtalan lenni.
2020. ápr. 12. 11:23
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Most leginkabb senki sem fizet!!! Gyorfy Pal
2020. ápr. 12. 15:09
 27/31 anonim ***** válasza:

Volt párom nem hagyta, hogy fizessek. De mindig a fejemhez vágta végül, jóval utólag. Szét is mentünk. Azóta akárminek tűnök is, nem hagyom, hogy más fizessen helyettem, sőt én fizetem....

Annyi szrrágó és vagy csóró van, hogy köszi nincs szükségem a későbbi rossz szájízre, bezzegezésre

2020. ápr. 12. 17:10
 28/31 anonim ***** válasza:

Eddig soha nem merült fel még annak a gondolata sem bennem, hogy a lány fizessen. Nekem természetes, hogy én rendezem, mert úgy érzem, ezt így illik: nehogy már egy közös kávézás-sütizés-szendvicsezés földhöz vágjon még akkor sem, ha érezzük, hogy nem lesz belőle tartós kapcsolat. :)

38f

2020. ápr. 13. 01:04
 29/31 orton ***** válasza:
100%
A két lány valahogy csak összedobja nekem a számlát.
2020. ápr. 17. 13:45
 30/31 anonim ***** válasza:
Mindig a férfi fizet
2021. febr. 23. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!