Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési fázisban ki fizet a randikon?
Azt azért még hozzátenném, hogy a nők általában sokkal többet költenek a külsejükre: fodrász, kozmetikus, ruhák, krémek stb. Pluszba nekik havonta pénzbe kerül az intim betét is.
Szóval férfiként mondom, hogy ne sajnáljunk már egy kávét vagy egy süteményt. A legtöbb nő amúgy is felajánla, hogy fizeti a részét. Legalábbis nekem vagy 80% felajánlotta. Ha volt több randi akkor meg a legtöbben visszahívtak.
"Azt azért még hozzátenném, hogy a nők általában sokkal többet költenek a külsejükre: fodrász, kozmetikus, ruhák, krémek stb. Pluszba nekik havonta pénzbe kerül az intim betét is."
Jah, mert ha ő költ fordrászra, meg intim mbetétre, akkor kötelező, hogy a férfi állja az ócska kávéját és szendvicsét. (A legjobb az a csaj, aki felajánlja, hogy felesben fizet, de közben látod rajta, hogy remeg, hogy azt a 2000 forintot nehogy elő kelljen vennie).
Ilyen elven meg én meg a kocsira költök sokat, amivel randira vittem, és borotvahabra is nagyobb a kiadásom... Nevetséges érvek egy férfitől.
Egyyébként mosolyogva szoktam kifizetni a csaj fogyasztását, belefr, ése nem várom el, hogy felajánljon bármit
De tegyük hozzá, hogy mikor az ember mondjuk tényleg randizik, és elég sok hölgyet megismer, akkor azért vannak tipikus esetek:
- már a randi elején bejelenti, hogy ő enne valamit, vllágos, hogy egy ebdre hajt (az elsőnél aki az ebéd után rögtön közölte, hogy bocs, mennie kell, még meglepődtem, hogy tényleg csak lehúzott egy kajára, de úgy tűnik, hogy ez gyakori típus).
- Meg sem említi a felezést. Mindig hárítom, de ettől függetllenül állítólag marha nagy egyenjogúság van, ahol patika mérlegen nézik a nők, hgy ugyanaz jusson nekik, mint a férfiaknak, valami miatt az olyan dolgokról mégsem akarnak lemondani, ami csak nekik elnyös. Ha fel sem ajánlja, akkor felejtős.
- A normális nő dolgozik, keres (nem feltétlen kevesebbet, mint egy jól kereső férfi), és felajánlja, hogy rendezzük felesben, vagy, hogy legközelebb ő fizet. Az iyenekkel lehet hosszabb távon tervezni, mert nem csak pénztárcának nézik a férfit.
- Akik nagyon ragaszkodnak a "férfi fizethez" általában a legkönnyebben megvásárolhatóak. Egy jó vacsora, egy drága program, és máris szerelmesek. Aztán csodálkoznak, hogy összejöttek az álom pasival, aki a 3. randin már wellnes hétvégére vitte őket, de a pasas úgy bánik velük, mintha csak a trófeája lenne... Isten, hány de hány lány barátot hallottam már sírni emiatt.
Elso randit a ffi, kovetkezokon szerintem illik felajanlani hogy fizetem a reszem.
Felreertes ne essek elso randi altalaban kave/bambi/fagyi arfekvesben van. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!