Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam randira,amire nem válaszolt. Most két hét csend után rám írt. Mi lehet a célja?
Társkeresőn kezdtem el dumálni egy csajjal,megbeszéltük hogy randizunk valamelyik hétvégén. Aztán egyik hétvégére el is hívtam randira,elolvasta de nem válaszolt rá.
Azóta eltelt 2 hét és rám írt hogy mi van velem mostanában?!
Mi a célja ennek a lánynak velem szerintetek?
Nincs ló, jó lesz a szamár is.
Szerintem legyen benned büszkeség, tartás és ne foglalkozz ilyen csajokkal. Nem válaszolt neked, ezért semmi tisztelet nincs felőle az irányodba.
Vagy ha revansot akarsz, akkor vard le kíváncsiságból, de többet nem ér.
3, "Vagy ha revansot akarsz, akkor vard le kíváncsiságból, de többet nem ér."
Ez mitől revans, a csajszi is dug egyet legalább, mindenkire rá fér néha:D
Mellesleg a férfit minősíti, ha olyan alá fekszik, akit elítél a tette miatt.
Társkereső. Mindenki több vasat tart a tűzben. Én meg már lebeszéltem egy randit, amikor rám írt a pasas, hogy mégse, mert mással komolyra fordult. Mondtam, hogy sok boldogságot és léptem tovább. De olyan is volt, hogy én nem akartam már a következővel találkozni, mert korábban volt mással a randi és annyira tetszett, hogy nem akartam másikkal is kavarni mellette.
Mivel még nem is találkoztatok, nincs okod megsértődni. Próba, szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!