Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többnyire ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többnyire ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves lány vagyok,és múlt héten randiztam egy férfival ő 32 éves.

A randi jól sikerült,nyilván kicsit izgultunk de jól ment,volt csók az is tökéletes volt. Olyanokat kérdezett amiből azt szűrtem le tetszem neki és akar még találkozni. És aznap este amikor elváltunk írt is,másnap délután is és úgy írogat..de valamiért nyögvenyelősnek érzem a dolgot,tudom hogy minden ember más,de én erre nem találok választ hogy amíg nekem nagyon bejön és boldog vagyok ha kapok tőle üzenetet addig neki gyarapszik az ismerősi listája és alig ír,nagyon sokat dolgozik..de nem azt mondja mindenki,hogy aki alig keres annak nem hiányzol?! De megbeszéltük ha nem akarunk egymástól semmit megmondjuk,leszünk annyira korrektek! De semmi ilyesmit nem mond! Ès igen,az is világos hogy a pasik agya másképp működik,néha türelmesnek kell lenni,de annyira zavar hogy most még is mi történik..

2023. nov. 13. 15:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
18. Igen sok rossz tapasztalatom volt,de az hogy valaki hanyagol elég idegesítő..és itt nem arról van szó hogy ki kell nyalni a se@@em..hanem arról hogy pár mondatot ír napközben,hogy tudatjuk egymással mi újság,és mondjuk megbeszélni mikor találkoznánk újra,szerintem ha két ember tetszik egymásnak ez a minimum
2023. nov. 13. 16:48
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

"Ja és írtam már neki valamelyik nap,hogy úgy érzem tartózkodik..de egyből írta hogy ezt nagyon rosszul érzem stb stb"

Szerintem ez azért intő jel is lehetne. Ha te érzel valamit és zavar, ő pedig ennyire nyíltan megpróbálja az ellenkezőjét beadagolni, invalidálva téged és az érzéseidet. Holott a jelek szerint igaz lehet, hiszen ha nem így lenne akkor az egész kérdés se születik meg. Valóban elakadt a kommunikáció, és szerintem is több vasat tart egyszerre a tűzben.

Viszont azoknak is igaza van, akik arra hivatkoznak hogy nem kell annyit írogatni, hanem menni randizni. Ez sokak között ellentmondás, van aki nem tud vagy nem akar annyira írogatni, ellenben van aki kifejezetten ezt is igényli. Gondolom ha összejönnének a dolgok, akkor kapcsolatban is ugyanezek a problémák jönnének elő köztetek, hogy csak élőben keres és téged ez zavar. Szóval lehet nem árt ezt is számításba venni a következő jelöltnél. Hogy ő is akarja ezt a fajta részletes online kommunikációt is, amit te magad is képviselsz kérdező.

Egyébként szerintem is el kellene menned a következő randira, és megnézni mi lesz. Ellenben légy óvatos, mert amiket a kommentem elején írtam, az szerintem némi többlet gyanura ad okot. Simán lehet hogy ügyes manipulátor, és szándékos ez az egész eddigi is.

2023. nov. 13. 16:48
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
Pasi vagyok és utálok pötyögni, azzal is, akit imádok. Emellett élem a hétköznapi életem, nem történik említésre méltó, minden kis szarságról meg nem beszélek. Csak, hogy tudd, egyes pasik hogyan működnek.
2023. nov. 13. 18:36
 24/28 A kérdező kommentje:
Most már tudom,mert megbeszéltük ,letisztáztuk a dolgokat. Köszönöm a válaszokat!
2023. nov. 13. 19:41
 25/28 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog ez, mert valljuk be felnőtt embereknél már vannak fontosabb vagy egyenértékű dolgok is a párkapcsolaton túl. Például a munka, hobbi ami rendesen el tudja venni az ember idejét, energiáját. Én magam nem is szeretem ezt a 0-24-ben elérhető vagyok dolgot, meg a napközbeni irkálást.
2023. nov. 13. 20:51
 26/28 A kérdező kommentje:
Igen,ezt most már kezdem érteni,csak aki kicsit másmilyen annak ez furcsa és új.. de lassú víz partot mos,várok és bizakodó vagyok. Aztán meglátjuk,én szeretném szóval nem fogom elküldeni.
2023. nov. 14. 06:15
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne legyen semmi fontosabb a párkapcsolatnál meg majd a gyerekeknél. Sokkal fontosabb mint a munka. Persze dolgozni kell de nem hiszem hogy azon múlik hogy ne rúgjanak ki hogy ebédszünetben visszaírsz a párodnak...

Az meg elég gáz hogyha a szerelmednek nem szeretsz írni... Nem kell 0-24ben és ezt se a kérdező se senki a világon ki elmúlt 25 éves és dolgozik nem várja el, csak nem akar egész nap ignorálva lenni. Az elején pont hogy sokat lehet arról beszélni hogy mennyire jó a másikkal lenni. Nem feltétlenül arról kell írni milyen érdekes dolgok történtek. Mi 2 év után is chatelünk napközben, szeretlek, hiányzol, stb, de van hogy pp a munkában történt valami nagy dolog és azt írjuk meg, vagy hogy csináljunk-e ma valami különlegeset. Ezt nem úgy hogy percenként, hanem mit tudom én 1-2 óránként egy-egy szó. De ha ez ritkább lenne nem lenne baj, de a kapcsolat elején azért szerintem pont hogy mindkét félnek igényelnie kell ennél többet is. Érdekes az egyetlen védekezési módja azoknak akik nem keresik a párjukat az, hogy ja hát nem ott élem az életem és dolgozom... Na nehogymár 16 ébren töltött órából ne legyen akár csak fél óra amikor tudtok beszélni :D Nem akartok az az igazság... Aki meg nem szeret írni akkor találja fel magát és mondjuk minden este hívja fel fél vagy egy órára a párját. Már ha szereti és érdekli hogy mi van vele. Akinek van fontosabb mint a szerelme az nem szerelmes.

2023. nov. 14. 09:02
 28/28 A kérdező kommentje:

27. Te ezen a bolygón élsz?!😂🤣 egyszer randiztunk,te meg szerelemről és gyerekről beszélsz!

Nem minden kapcsolat kezdődik úgy ahogy te kitalálod,és mi is beszélünk egymással..

2023. nov. 14. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!