Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többnyire ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többnyire ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves lány vagyok,és múlt héten randiztam egy férfival ő 32 éves.

A randi jól sikerült,nyilván kicsit izgultunk de jól ment,volt csók az is tökéletes volt. Olyanokat kérdezett amiből azt szűrtem le tetszem neki és akar még találkozni. És aznap este amikor elváltunk írt is,másnap délután is és úgy írogat..de valamiért nyögvenyelősnek érzem a dolgot,tudom hogy minden ember más,de én erre nem találok választ hogy amíg nekem nagyon bejön és boldog vagyok ha kapok tőle üzenetet addig neki gyarapszik az ismerősi listája és alig ír,nagyon sokat dolgozik..de nem azt mondja mindenki,hogy aki alig keres annak nem hiányzol?! De megbeszéltük ha nem akarunk egymástól semmit megmondjuk,leszünk annyira korrektek! De semmi ilyesmit nem mond! Ès igen,az is világos hogy a pasik agya másképp működik,néha türelmesnek kell lenni,de annyira zavar hogy most még is mi történik..

2023. nov. 13. 15:34
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
64%
30 évesen nem lány, hanem nő vagy. És miért irkálna folyton??? Felnőtt emberek vagytok, nem 12 éves idióta gyerekek.
2023. nov. 13. 15:39
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Most keres vagy nem? Attól, még hogy keveset írtok messengeren vagy bárhol ahol beszéltek, attól még nem jelenti azt, hogy nem akar tőled semmit. Mármint csak az alapján, amit eddig leírtál.
2023. nov. 13. 15:40
 3/28 anonim ***** válasza:
57%
Nem beszéltetek meg másik randit? Az első találkozás óta miről folyik a beszélgetés, amikor írtok egymásnak? Ha gyarapszik az ismerősi köre és az új ismerősök lányok, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy több virágot öntöz egyszerre.
2023. nov. 13. 15:43
 4/28 A kérdező kommentje:
Hát nem sokmindenről ,hogy milyen napunk van ilyesmi..gondolom nem tetszek neki eléggé..inkább ki kellene törölnöm.
2023. nov. 13. 15:49
 5/28 anonim ***** válasza:
80%

Leírtad a kérdésedben, hogy sokat dolgozik.

Mit szeretnél,hogy két percenként,küldözgesse a ❤️ emojikat?

Mindezt 1 randi után

2023. nov. 13. 15:52
 6/28 anonim ***** válasza:
22%

Megírhatod neki őszintén, hogy úgy érzed, megrekedt az ismerkedés és ez nem rajtad múlt; legyen szerencséje és minden jót kívánsz neki. 😊

Én legalábbis ezt csináltam, mikor még ismerkedtem.

2023. nov. 13. 15:52
 7/28 anonim ***** válasza:
18%

#5 Az első randit (már ha mindkét fél részéről jónak volt mondható) általában követni szokta egy második. Itt viszont úgy tűnik, a fickó valamiért húzza az időt, máskülönben már meg tudták volna beszélni, mikor találkoznak legközelebb, de legalábbis kicsit több kommunikáció lenne köztük. A kérdezőn ez a leírtak alapján nem múlik.

És hagyjuk már a hülye dumát, hogy sokat dolgozik, munka után bőven lenne ideje. Mi is mindketten dolgoztunk a párommal, mikor megismerkedtünk, sőt, napi 9-10 órákat, raádásul távkapcsolatban voltunk, mégis szakítottunk időt egymásra és nem fogóval kellett kihúzni egymásból egy-két mondatot.

2023. nov. 13. 15:55
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

5#

Válaszoló vagyok

Én mikor tizen/huszonéves randizgattam,mindig azt mondtam,hogy 1 randi nem randi.

Ha csak egyszer randiztam valakivel, mellette nyugodt szívvel randizgattam más lányokkal is.

Általában,ha eljutottam a kiszemelt illetővel a 3. randiig, és utána is azt éreztem,hogy akarom ezt folytatni,csak azután vettem komolyabban.

Csak azután,a 3.randi után nem randiztam más lányokkal

2023. nov. 13. 16:01
 9/28 A kérdező kommentje:
Belőle úgy érzem fogóval kell mióta elváltunk,és a randin kérdezte h szeretnék e még találkozni mondtam hogy igen erre ő is mondta hogy igen. De azóta fel se hozta csak hanyagol kb vagy nem tudom,én nem tudok a semmire várni,rosszul esik mert nekem tetszik nagyon. És most nem tudom hogy elköszönjek akkor vagy csak várjak..
2023. nov. 13. 16:01
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

#8 Ezzel sincs semmi gond, feltéve, ha közlöd azokkal is, akikkel ismerkedsz, mert úgy korrekt. Az elég kellemetlen, ha te így gondolod, a másik pedig csak veled ismerkedik és vár rád.

Én kerek-perec megmondtam a páromnak, mikor még csak ismerkedési fázisban voltunk, hogy közben másokkal is chateltem és megbeszéltünk találkozót, ezért azokra is el fogok menni. Nem tetszett neki, amit meg is értek, de a netes ismerkedés az ilyen; ha párhuzamosan több emberrel chatel valaki és több szimpatikus jelölt van, akkor szerintem belefér. Nyilván, ha már valakivel személyesen is alakulóban van valami (csók vagy testi kapcsolat) akkor onnantól kezdve nem találkoztam senki mással, hiszen megtaláltam azt, amit/akit kerestem.

2023. nov. 13. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!