Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többnyire ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többnyire ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves lány vagyok,és múlt héten randiztam egy férfival ő 32 éves.

A randi jól sikerült,nyilván kicsit izgultunk de jól ment,volt csók az is tökéletes volt. Olyanokat kérdezett amiből azt szűrtem le tetszem neki és akar még találkozni. És aznap este amikor elváltunk írt is,másnap délután is és úgy írogat..de valamiért nyögvenyelősnek érzem a dolgot,tudom hogy minden ember más,de én erre nem találok választ hogy amíg nekem nagyon bejön és boldog vagyok ha kapok tőle üzenetet addig neki gyarapszik az ismerősi listája és alig ír,nagyon sokat dolgozik..de nem azt mondja mindenki,hogy aki alig keres annak nem hiányzol?! De megbeszéltük ha nem akarunk egymástól semmit megmondjuk,leszünk annyira korrektek! De semmi ilyesmit nem mond! Ès igen,az is világos hogy a pasik agya másképp működik,néha türelmesnek kell lenni,de annyira zavar hogy most még is mi történik..

2023. nov. 13. 15:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Ja és írtam már neki valamelyik nap,hogy úgy érzem tartózkodik..de egyből írta hogy ezt nagyon rosszul érzem stb stb. De akkor meg miért nem beszélgetünk? Nem értem
2023. nov. 13. 16:08
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
11.-re. A sipítozás, meg az idióta női logika helyett, nem lenne egyszerűbb ráírnod, hogy "Szerda 17:30, X étterem."?
2023. nov. 13. 16:12
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha valakit komolyan érdekelsz és főleg úgy, hogy már volt egy találkozó, akkor ideális esetben nem kell erőltetni semmit, mert mindkét fél érdeklődik a másik iránt és keresi a kommunikáció lehetőségét. Itt az alapján, amit a kérdező ír, én azt gondolom, a másik fél részéről időhúzás van. Ezt akkor szokták csinálni, ha a másik bekerül a "tartalék" zónába.
2023. nov. 13. 16:13
 14/28 A kérdező kommentje:

10.

Hát ez az hogy én nem tudok mással beszélgetni mert sajnos úgy megtetszett hogy nem megy..sajnos ilyen vagyok. És elhiszem hogy a pasiknál másképp van, szóval nem tudom mi tévő legyek,mert ha várakozok akkor beleőrülök,elköszönni meg nincs erőm.

2023. nov. 13. 16:13
 15/28 A kérdező kommentje:

13.

Pont ugyanezt érzem.

2023. nov. 13. 16:14
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy nehéz, de tiszta vizet önteni a pohárba még mindig jobb, mint őrlődni. Legalább nem lennél kétségek közt és ismerkedhetnél másokkal is, így viszont csak az időd megy és idegeskedsz feleslegesen.
2023. nov. 13. 16:16
 17/28 A kérdező kommentje:
De én már valamelyik nap elköszöntem volna ha azt írja mégse akarja,de nem ez volt..ezért nem értem.
2023. nov. 13. 16:18
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg 29 vagy?

Mert inkább 14 évesnek tűnsz, a naivitásod miatt.

2023. nov. 13. 16:20
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
#17: Mi lenne, ha nem lennél ennyire gyáva és vagy elhívnád te egy randira vagy esetleg megmondanád neki egyenesen, hogy te ezen a ponton, már megszeretnél beszélni, egy második randit? Minden normális ember ezt csinálja. Ha ezek közül egyik se megy, akkor hagyjad az egészet, amúgy is csak sodródsz az árral, gondolom eddig is így csináltad.
2023. nov. 13. 16:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

#18 Ha az ember lányának megtetszik valaki nagyon, akkor tökmindegy, hány éves, simán naiv kislánnyá tud válni, és ezt nem pejoratív értelemben írom most. Én is ilyen vagyok :-)

Megértem a kérdezőt, mert nekem is így indult a jelenlegi kapcsolatom, azt hittem, nem tetszem eléggé, pedig csak rossz tapasztalata volt korábban és félt bízni. Lassan, de biztosan kerültünk közelebb egymáshoz. Én kitartottam és megérte! :-)

N

2023. nov. 13. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!