Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem érti vagy nem akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érti vagy nem akarja megérteni, hogy mit szeretnék?

Figyelt kérdés

A személyes találkozásig sem jutottunk el, mert valami miatt mindig (3szor) lemondtam a találkozót. Ez tudom, nem szép dolog részemről, de nemrég jöttem ki egy bántalmazó kapcsolatból, ami házasságban történt és még ezek szerint nem vagyok nyitott, talán félek …

Szóval a férfi, akivel ismerkedek tudja ezt is, de szerintem nem igazán érdekli, különben nem tenné a következőket. Kértem, haladjunk lassan, nekem idő kell, ne írjon 0-24-ben. Azt mondta, rendben, rám bízza, mikor vagyok kész a személyes talira. De 1 óra múlva már üzen és ha indulatos a reakcióm, már jön a viszont válasz, hogy “eléred a célod”, “tudom a tervedet” és hasonló kínzások.

Mondtam, ha nem hagyja ezeket abba, törölnöm kell mindenhonnan, mert szemrehányó üzenetekre nem vagyok kíváncsi. Szerintem jogosan.

2023. nov. 12. 20:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

A 24-esre: Az emberek nagyon kis százaléka annyira betegesen kitartó, mint az exed. Nem írtam, hogy tuti beválik, de nagyobb eséllyel, mintha bármit is mondasz, csinálsz.

26-os: Hagyd már ezt az undorító, nőkre fröcsögő szöveget! Én nemektől függetlenül ítéltem meg a helyzetet, hogy szar érzés annak, aki folyton el van passzolva, akkor is, ha tudja, hogy a másik nehézségekkel küzd. A férfi nem tartott pisztolyt a kérdező fejéhez, hogy találkozzon, maga döntött úgy a kérdező, hogy megbeszélnek randikat, amiket aztán sorba lemondott. Ez nem korrekt, ha nem hülyítette, csak megijedt, akkor sem. Ha a pasi offolta volna, és előtte esetleg elküldi a fenébe, az még oké, de zaklatni a másikat, az már nem fér bele.

29-es: Ne normál emberből indulj ki, aki nem komplett, az nem fogja érteni, és elfogadni a magyarázatot. Szóval, igenis a no kontakttal van még a legnagyobb esélye arra, hogy le legyen zárva az ügy.

2023. nov. 14. 12:33
 32/36 anonim ***** válasza:
#30 franckarikát vannak oda érte, ezt csak a fickó terjeszti saját magáról. Pont ellenkezőleg, a sikertelenségek miatt ennyire frusztrált.
2023. nov. 14. 12:38
 33/36 A kérdező kommentje:

Köszi 🤗

Komoly? Pedig a képei alatt is állandóan irkálnak neki 45+ elvált, gyerekes, kiskutyás nők, tök kedves mézes-mázas szöveggel.

2023. nov. 14. 12:43
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
#33 ne higgy el mindent amit a neten látsz! Nem tudod, hogy ismerősei-e alapból. A "jajdecukipasi vagy úgyösszejönnék veled" szövegek 99%-a konspiratív önreklám. Egy nő sosem írogat nyilvános profiljáról posztok alá ilyet!
2023. nov. 14. 12:46
 35/36 anonim ***** válasza:
0%

31-es nemektől függetlenül itélted meg hát persze. Úgy adtad elő mintha gyárilag lenne frusztrált hülye, mintha a kérdezőnek semmi köze nem lenne a kialakult helyzethez, holott ő okozta az egészet. 3 randi kérése azért nem semmi idő, szerintem jóideje hülyítve volt már ez az ember. És akkor a 30-as válaszból látszik hogy gyakorlatilag még most is a kérdezőnek áll feljebb! Ez annyira tipikusan ocsmány női kettős mérce, hogy ezmiatt a hozzáállás miatt vannak kódolva az ilyen esetek! Amik aztán kizárólag férfi erőszaknak vannak beállítva, holott a nő is nyakig sáros benne.

De persze kérdező akkor tartsd az egód kicsit se vagy hibás nem kell őszintén elismerni a hibáidat és őszintén bocsánatot kérni, bizonyára nem állna le egyből. Holott ha alapból nem elmebeteg csak instabil és te tetted azzá, akkor ez lenne a megoldás. Ha meg alapból zakkant (amit nem tudhatunk, mert vagy ez, vagy a másik opció) akkor ez sem használna csak a no kontakt.

A gond az, hogy manapság a felelősségvállalás, hibák beismerése, az baromi távol áll a modern "feminista" nőktől. A férfiak ekézése, minden hiba rájuk tolása még akkor is ha a nő volt a hunyó, az ellenben nagyon megy. Én én régen automatikusan a bántalmazót ítéltem el, még a naív hülye fejemmel azt is elhittem hogy ezek zakkant emberek és ok nélkül történik minden. Manapság látva a nők viselkedését, már teljesen másképp, jóval kevésbé feketén fehéren ítélem meg az ilyen eseteket is. És egyre kevésbé tudom a nőket sajnálni, köszönhetően a saját álszent és hazug viselkedésüknek.

Viszont ez valahol krízishelyzet szóval részemről befogtam és elhúztam innen. Pontozgassátok fel nyugodtan a női válaszokat ami szerint a semmiből történt az egész, és csak és kizárólag a férfi a hibás, és ilyenkor még a no kontakt is kell hiszen a semmire agresszív. Remélhetőleg nem lesz olaj a tűzre, és nem megy utána, és nem kerülnek be a hírekbe.

2023. nov. 14. 12:48
 36/36 A kérdező kommentje:

Számomra csak az derült ki, hogy neked sincs minden rendben, eleve ekkora litániát írni egy ilyen kis sz@r, semmi dologra, visszamenni Ádámig és Éváig, omg :)

A másik, egyszer velem is megtörtént, hogy játszottak. A férfi idősebb volt nálam és 3 évig szédített, közben csak a testemet szerette, a lelkemhez nem tudott kapcsolódni, mivel a volt nője kellett neki olyan téren … Elvett x időt az életemből, hogy nem tudott elszakadni a múlttól, én meg hol kellettem neki, hol nem, együttéltünk amúgy.

Sosem haragudtam rá emiatt, pedig még terhes is lettem és nem kellett neki a gyereke, ahogy én sem :(

2023. nov. 14. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!