Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érti vagy nem akarja megérteni, hogy mit szeretnék?
A személyes találkozásig sem jutottunk el, mert valami miatt mindig (3szor) lemondtam a találkozót. Ez tudom, nem szép dolog részemről, de nemrég jöttem ki egy bántalmazó kapcsolatból, ami házasságban történt és még ezek szerint nem vagyok nyitott, talán félek …
Szóval a férfi, akivel ismerkedek tudja ezt is, de szerintem nem igazán érdekli, különben nem tenné a következőket. Kértem, haladjunk lassan, nekem idő kell, ne írjon 0-24-ben. Azt mondta, rendben, rám bízza, mikor vagyok kész a személyes talira. De 1 óra múlva már üzen és ha indulatos a reakcióm, már jön a viszont válasz, hogy “eléred a célod”, “tudom a tervedet” és hasonló kínzások.
Mondtam, ha nem hagyja ezeket abba, törölnöm kell mindenhonnan, mert szemrehányó üzenetekre nem vagyok kíváncsi. Szerintem jogosan.
"Kértem, haladjunk lassan, nekem idő kell, ne írjon 0-24-ben. Azt mondta, rendben, rám bízza, mikor vagyok kész a személyes talira. De 1 óra múlva már üzen és ha indulatos a reakcióm, már jön a viszont válasz, hogy “eléred a célod”, “tudom a tervedet” és hasonló kínzások."
Hát ez így eléggé csöbörből vödörbe, kérdező. Lehet érdemes lenne még némi időt szánnod a lelki gyógyulásodra, mert nekem úgy tűnik hogy hasonló embert sikerült bevonzanod, mint akitől menekültél korábban.
Igen, valószínű.
De most ezt rövidre zártam.
Rendben, köszönöm szépen.
Juj, egy ugyanolyan hülyébe futottál bele mint amilyen az exed volt - csak ez másképpen az. Ugyanolyan érzelmi támadásokba fog mint az exed, téged állítva be hibásnak, saját magát meg szenvedő alanynak.
Mindezt úgy, hogy még nem is találkoztatok. Szabadulj meg tőle mielőbb!!!
Pontosan.
Már most is minden az én hibám, én nem vagyok egyenes - szerinte.
"Már most is minden az én hibám, én nem vagyok egyenes - szerinte."
Ennek azért lehet némi alapja, nem gondolod? Végső soron 3 találkozó lett lemondva. Nem egy, nem kettő, hanem három! Mindhárom általad. Ezt melyik férfi nyelné be? Teljesen jogosan érezheti átverve magát. És akkor még a többi nő is a férfit hibáztatja, a kérdező kicseszett vele és kiégette, de természetesen a férfi nyomorult élete és frusztrációja a baj ami ebből az egész húzd meg ereszd meg koptatós játékból jött mert most számonkérné hogy át lett verve :D És persze ezekután még tiltsa is a kérdező hiszen a férfi a hibás :D Hát gyönyörűek vagytok ti modern nők, mit ne mondjak! Hajrá feminizmus, hajrá kettősmérce!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!