Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mik az elvárásaitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mik az elvárásaitok egy nő felé társkeresésnél?

Figyelt kérdés

Nyilván az ember egy randin ne a feltételeit sorolja és ne kihallgatásszerűen bombázza kérdésekkel a másikat.

De most nem egy randin vagyunk.

Szóval listaszerűen, tételesen le tudnátok írni mik azok az elvárások vagy redflagek ami mentén eldöntitek, hogy a társkeresésnél a másik jöhet, vagy sem?

Korotokat is írjátok le!

2023. nov. 9. 20:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy tudjon egyenesen beszélni, és ne tűnjön el egy szó nélkül.

Sajnos a többség ezt sem tudja hozni.

2023. nov. 9. 22:02
 12/24 anonim ***** válasza:
68%
aranyos arca és mosolya legyen! sovány vagy normál testalkata legyen. ne legyenek káros szokásai
2023. nov. 9. 22:09
 13/24 anonim ***** válasza:
68%
Nem hallott még az onlyfansről.
2023. nov. 9. 22:55
 14/24 anonim ***** válasza:
32%

Plusz:

- szep arc, normal/vekony testalkat, nem elhizott, min vallig ero haj, bonusz a min C-s mell

- rendezett fogsor

- meretben passzoljon hozzam, ami nalam max 170cm/55-60kg

- atlagos vagy feletti libido

- jo humorerzek, mosolygos attitud

- elegans és/vagy szexi megjelenés, adjon magára (nem kell trendinek lenni, csak ne egy mikiegeres pólóban jöjjön el velem bulizni)

- legyen kommunikatív, legyen véleménye a dolgokról

- szeretem a határozott, de nem maszkulin tipusu csajokat, akik kepesek az eletukben onallo donteseket hozni, de nem akarjak lenyomni a pasijukat lépten nyomon

- akik tudnak rajongani a másik nemért és ezt forditva is megbecsulik

- egy szóval fogjon meg benne valami, tudja, mi kell egy férfinek

Tudom, ez leirva sok, de nalam kb ez egy normalis kapcsolathoz a belépő.

2023. nov. 10. 02:04
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

Elozohoz

Redflagek:

-nem nyeli le es nem is nevelheto

-cigi, drog

-a szilikon cic*t kiveve a legtobb plasztik f@xszag: kacsacsőr, tetovált+gyantázott szemöldök, póthaj, 10 centis műszempilla, 20 centis műköröm, rommá szolizva, piercing, tul sok tetko stb

Nem bírom az ilyen Voksán Virág féle műanyagokat.

Egy nő szamomra smink nélkül is szép!

-vele együtt lakó kutya (nárcisztikusok és lelki defektesek tipikus jele!)

-rendezetlen fogsor(!)

-sznobság

-féltékenykedés, nyomozás, állandó bizalmatlanság, kontrollmánia

-állandóan az exeiről beszél, folyton azokat szidja és láthatólag még nincs túl rajtuk vagy épp ellenkezőleg túl szoros a viszony még mindig köztük

-nálam már sajnos redflag, ha gyereket akar mert én már nem akarok még egyet

-mamahoteles vagy pedig folyton anyagi gondokkal küzkodik, mert nem tud gazdalkodni

-nincs jogsija es/vagy nem is hajlando vezetni

42f még házas

2023. nov. 10. 02:05
 16/24 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem az igenyek ea a redflagek melle erdemes odairni azt is, h mi mit tudunk lerakni az asztalra "cserebe", igy az elozohoz hozzafuzve:

174/80kg, atlagos/sportos testalkat, odafigyelek magamra, sport, etkezes, nem vagyok egy brad pitt, de a korosztalyomhoz kepest sokkal fiatalosabb es energikusabb vagyok (deszkás sportok, maraton futás, stb)

Stabil egzisztencia, egyetemi diploma, fluent english, sajat vallalkozas boven 7 szamjegyu fizetessel, hitelmentes, 2 auto, 1 hajo, 2 ház, 4 lakas, evi min 10 nap tengerpart, min 3 hét a hegyekben, evi 2-3 wellness hetvege, sajat wellness/jakuzzi itthon.

Karos szenvedelyektol mentes, soha nem cigiztem/drogoztam, magas libido, imadok es szerintem tudok is d.gni, 16cm europai atlag, monogam tipus, ezermester (IT, barkács, epitkezes, autoszereles, minden amit egy ferfinek illene tudni), full onallo, ha kell, hazias, voltam koleszos, ki tudok mosni, meg tudok fozni es ha ugy van, meg el is tudok mosogatni, bar ugy gondolom, ez alapvetoen noi melo.

Gyerekcentrikus, talán jó édesapa.

Negativumok:

-bar szeretem a paromat a tenyeremem hordozni, lenyugozni, alapbol nem vagyok egy romantikus alkat

-neha tulporgok

-nem birom a hulyeket

-tul sokat varok el a masiktol, ami nem helyes

-ikrek, csapongok, nehez kovetni neha

-alapbol nem adok sokat az oltozkodesemre, de meggyozheto vagyok

-az uzleti eletben alkalmazott ellentmondast nem turo hangot sajnos neha maganeletemben is alkalmazom, ami nem mindig helyes

2023. nov. 10. 02:25
 17/24 anonim ***** válasza:
#8. Minta. És itt nem a xar fajta kapcsolatra gondolok, hanem ahol a felek normálisak.
2023. nov. 10. 02:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

15-ös, szánalmas egyik másik elvárásod. Ha neked az gond h nem nyeli le, elsőnek a listán az az alacsony inteligencia szintedet tükrözi. Meg h nem vezet? Piás vagy, h sofőr kell?

És még a nőket ekézik, ha magas jövedelmet, nagy szerszámot, 2 menettel várnak el a férfitól.😃

2023. nov. 10. 09:11
 19/24 A kérdező kommentje:

18, nono

Itt az oldalon rendszeresen ki van jelentve, hogy a nőknek óriásiak az elvárásaik.

Én viszont azt vettem észre, hogy a férfiaknak meg irreálisan alacsonyak.

Márpedig ha két fél közül az egyiknek kb tökmindegy, akkor logikus, hgoy a másik fogja meghúzni a határokat két ember helyett is.

Az egyik a kívánatos szint alatt, a másik a kívánatos szint fölött van. Ha egyik fél elkezd közeledni a kívánatoshoz, szükségszerűen a másik is fog, máskülönben felborul a "piac".

Persze amíg az egyik nem lép, a másik sem fog. Hisz ha a nők feladják a magas elvárásaikat, akkor egy csomó igénytelen kapcsolat jön létre. Ha viszont a férfiak növelik meg az elvárásaikat, akkor szűkül az amúgy sem olyan nagyon tág keresztmetszet és így kevesebb kapcsolat jön létre.

De ha változást akarunk, valamelyik félnek lépnie kell.

Én azon az állásponton vagyok, hogy a férfiaknak kellene elkezdeni növleni az elvárásaikat. Tény, hogy ez szükségszerűen azt is jelenti, hogy így egy időre nehezebben jönnek létre párkapcsolatok, de inkább ez, mint hogy könnyen létrejöjjön egy csomó szar ahol a felek rosszul érzik magukat, sérülnek.

Merthogy a nők reagálni fongak rá, hiszen ők is akarnak párkapcoslatot, így ha azt látják, hogy a férfiaknak is vannak elvárásaik, igazodni fognak.

Egyébként azért is a férfiak igénynövelésével kéne kezdeni, mert ha a nők lecsökkentik és létrejön egy cosmó párkapcsolat, de a férfiak nem növelik az igényeiket akkor... sok igénytelen ember örülni fog és meg sem jelenik az igény az elvárások növelésére. És erre az lesz a reakció, hogy a nők újra megemelik az elvárásaikat, mert elvárásoknak KELL lennie a társkeresésben. Ez kb olyan mintha új biztonsági protokollra cserélnénk a régit. Egy ideig párhuzamosan kell mennie a kettőnek, de olyan nem lehet, hogy egyik sincs érvényben, mert úgy beüthet a szar.

Szóval az, hogy itt egyes férfiaknak úgymond irreálisan magasak az elvárásai.. hát na, legalább vannak.

2023. nov. 10. 09:23
 20/24 anonim ***** válasza:

18 jo hulye vagy ha ennyit vettel le belole, mar bocs

Tudod miert irtam oda a jogsit? Nem, nem azert mert pias vagyok. Evek ota alig iszom es sosem vezetnek reszegen, de sok olyan not latok a kornyezetemben akik nem hajlandoak vezetni mert k.rvakenyelmes nekik, h a pasijuk hurcolja a valagukat a plazaba mukormoshoz bevasarolni meg ugy mindenhova.

Nem leszek senki soforje.

Plusz ha pl hosszu utra megyunk Horvat Montenegro stb akkor majd en vezessek le 8-10-16 orakat, mert a parom nem hajlando 1-2 orara atvenni a volant.

Na szerintem ez a szanalmas.

2023. nov. 10. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!