Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai férfiaknak hány százalék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai férfiaknak hány százaléka az akiknek még be jön egy átlagos lány?

Figyelt kérdés

Egy ideje pasit keresek, de elég sokan irják azt, nem vagyok az a kategoria akiket ők keresnek, mert akit keresnek az legyen, ápolt és ez számukra azt jelenti, sportos, manikür, pedikür, szoli, divatos smink, divatos ruhák.

És már kezdem fel adni, és úgy érezni vén lány maradok.

#pasik,nők, társkeresési gondok, 2020 elvárásai nőkkel szemben, külsőség
2020. szept. 12. 11:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
48%
Nekem annyi elvárásom van, hogy a személyisége megfogjon meg persze bizonyos szintig számít a külső is, de pl engem nem érdekel, ha hófehér a bőre vagy, hogy hogyan öltözködik.
2020. szept. 12. 11:04
 2/26 anonim ***** válasza:
42%
és akkor kiderül, hogy a kérdező számára a "mai férfi" mit jelent: sportos, gazdag, saját kocsi, saját ház
2020. szept. 12. 11:07
 3/26 anonim ***** válasza:
15%
95%
2020. szept. 12. 11:10
 4/26 A kérdező kommentje:

2/3-as válaszolóra reagálnék nem ezt jelenti a mai férfi nekem, hanem egy átlagos pasit keresnék, akinek én be jönnék így ahogy vagyok hogy semmi mű nincs rajtam semmi divatos dolog, és nem a külsőm hanem a személyiségem érdekelné hogy ki is vagyok én, de azt tapasztaltam a társkeresőkön hogy a külső fontosabb a mai pasiknak mint a belső.

Szóval a nőkről a skatulyát és a nő gyülőletet máshol tedd köszönöm.

2020. szept. 12. 11:13
 5/26 anonim ***** válasza:
92%

Amiket felsoroltál, azok számomra semmit nem jelentenek. Ha valamit jelent, akkor inkább negatívumként látom.

A "sportos" alatt mire gondolsz? Nekem nincs ideálom, de egy elhízott nővel nem tudnék mit kezdeni. Egyébként meg mindegy milyen az alkata, ha egészséges és valamennyire arányos

2020. szept. 12. 11:14
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
De muszáj, hogy a külső valamennyire bejöjjön a potenciális partnernek. Ez mind a nők mind a férfiak esetében igaz. Lehet valakinek nem jössz be külsőleg, másnak meg tökéletes vagy.
2020. szept. 12. 11:15
 7/26 anonim ***** válasza:

ha egészséges és valamennyire arányos...

... akkor biztosan tetszik, és bejön ^_^

2020. szept. 12. 11:15
 8/26 anonim ***** válasza:
35%
Az átlagos férfiak (ez kb 80% bármelyik korosztályban) szinte kivétel nélkül az átlagos nőket keresik. A felső 10%-nak vannak extra igényeik.
2020. szept. 12. 11:18
 9/26 anonim ***** válasza:
96%

Neked ki az átlagos?

Ezt azért kérdezem mert sok kövér nő úgy mondja magát, hogy csak 2-3 kiló felesleg van rajta, de az ennek inkább 3x-osa.

Ha mutatsz egy képet egy szerinted átlagos lányról, akkor megmondom, hogy bejön-e.

2020. szept. 12. 11:22
 10/26 anonim ***** válasza:
18%
Te meg a férfiakról a skatulyát és a férfi gyülőletet máshol tedd köszönöm.
2020. szept. 12. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!