Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak hány százaléka az akiknek még be jön egy átlagos lány?
Egy ideje pasit keresek, de elég sokan irják azt, nem vagyok az a kategoria akiket ők keresnek, mert akit keresnek az legyen, ápolt és ez számukra azt jelenti, sportos, manikür, pedikür, szoli, divatos smink, divatos ruhák.
És már kezdem fel adni, és úgy érezni vén lány maradok.
2/3-as válaszolóra reagálnék nem ezt jelenti a mai férfi nekem, hanem egy átlagos pasit keresnék, akinek én be jönnék így ahogy vagyok hogy semmi mű nincs rajtam semmi divatos dolog, és nem a külsőm hanem a személyiségem érdekelné hogy ki is vagyok én, de azt tapasztaltam a társkeresőkön hogy a külső fontosabb a mai pasiknak mint a belső.
Szóval a nőkről a skatulyát és a nő gyülőletet máshol tedd köszönöm.
Amiket felsoroltál, azok számomra semmit nem jelentenek. Ha valamit jelent, akkor inkább negatívumként látom.
A "sportos" alatt mire gondolsz? Nekem nincs ideálom, de egy elhízott nővel nem tudnék mit kezdeni. Egyébként meg mindegy milyen az alkata, ha egészséges és valamennyire arányos
ha egészséges és valamennyire arányos...
... akkor biztosan tetszik, és bejön ^_^
Neked ki az átlagos?
Ezt azért kérdezem mert sok kövér nő úgy mondja magát, hogy csak 2-3 kiló felesleg van rajta, de az ennek inkább 3x-osa.
Ha mutatsz egy képet egy szerinted átlagos lányról, akkor megmondom, hogy bejön-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!