Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiaknak hány százaléka az akiknek még be jön egy átlagos lány?
Egy ideje pasit keresek, de elég sokan irják azt, nem vagyok az a kategoria akiket ők keresnek, mert akit keresnek az legyen, ápolt és ez számukra azt jelenti, sportos, manikür, pedikür, szoli, divatos smink, divatos ruhák.
És már kezdem fel adni, és úgy érezni vén lány maradok.
Vagy idióta pasikat találsz, vagy pedig tényleg slampos/csúnyácska vagy, csak rákenik a műköröm/szoli stb. hiányára.
Rajtam semmi mű dolog nincs, soha nem jártam sem manikűrösnél, sem kozmetikusnál, nincs póthajam, szoliba sem járok, a sminkem is inkább a természetes kategória. Mégis top nőnek számítok a legtöbb férfi számára.
Utolsó, itt a pont...
Csak a cicababa, szolis, műkörmös csajok jönnek be a férfiaknak pedig egy erős átlagos/kicsit átlagon felüli nőnek jó természettel kb semmi találni egy párt.
Vagy az átlagot teszik túl alacsonyra(ami már nem átlag), vagy ők keresnek 10/10 pasit vagy ők nem átlagok.
Átlagos férfiként írok.
Mindig is az olyan nők jöttek be , akik nem viszik túlzásba hogy a külsejükkel törődnek.
Műköröm, szolizás , 2 kiló vakolat , na ezek amik már nekem taszítóak egy nőnél.
Alap dolgok oké! Az hogy legyen szép a haja, szolidan sminkeljen, tiszta a ruhája de nem kell a legújabb divat szerinti az sem.
Nem kell mindig tökéletesen kinézni, konditermbe járni, stb...
Emberek vagyunk basszus, ha felszalad pár kiló, ki a fenét érdekel?
Személyisége legyen rendben, nem kell 100% ban mindenben passzolni, de legyen kompromisszum képes, megértő. Én is az vagyok.
Nekem sokkal fontosabb az hogy belsőleg milyen a nő, mint az hogy milyen a külseje.
Oké persze kell az is hogy tetszen külsőleg, legyen vonzalom úgy is, de nem azt helyezem mindenek elé, mint ahogy manapság minden férfi és minden nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!